ICTbusiness TV: Komunikacija, mreže i rast

ICTbusiness TV: Komunikacija, mreže i rast

Pred vama je još jedna ICTbusiness TV emisija u kojoj donosimo priču o nastavku izgradnje mobilnih mreža jer je u tijeku aukcija za postojeće frekvencijske spektre koja će odrediti mrežu u budućnosti. O tome za ICTbusiness.info govori predsjednik Vijeća domaćeg telekom regulatora HAKOM-a Tonko Obuljen.

Jedan od najboljih domaćih festivala ovoga će proljeća u Rovinju još jednom otvoriti svoja vrata, a najava intervjua videopozivom s globalnom superzvijezdom Edwardom Snowdenom stavila je ovaj event na popis onih koje morate posjetiti, ističu organizatori, govori za ICTbusiness TV Anđela Buljan Šiber iz HURA-e.

Dani komunikacija, poznati po postavljanju nekonvencionalnih pitanja i potrazi za nesvakidašnjim odgovorima, vraćaju se u Rovinj od 20. do 23. travnja 2023. – uz niz novih lica svjetske industrije, pojašnjavaju organizatori.

U drugom dijelu emisije donosimo razgovore s čelnim ljudima tvrtke Q, agencije koja radi IT rješenja za tvrtke diljem svijeta. Za ICTbusiness TV o tome govori Filip Ljubić CEO Q-a i CFO Goran Kovačević. Podsjetimo,  prošlu godinu obilježilo im je svečano otvaranje čak dva nova ureda - u Beogradu i u Londonu, čime smo napravili značajan iskorak prema širenju i pronalasku stručnih kadrova na tim tržištima. Odlično poslovanje potvrdilo i istraživanje Clutcha koji nas je uvrstio u top 10 web development tvrtki u svijetu, dok smo se kod kuće našli u elitnom društvu pet najboljih tvrtki izbora za nagradu EY Poduzetnik godine.