Sajmovi - CES 2023

ICTbusiness TV: Zuluhood uspješan CES-u u Las Vegasu

ICTbusiness TV: Zuluhood uspješan CES-u u Las Vegasu

Donosimo vam priču o CES-u, jednom od najveći sajmova potrošačke elektronike na koji ipak ove godine nismo otišli – jedan od razloga je pred vama – 10 godina portala i novi CMS i novi dizajn, pa smo nakon povratka popričali s ekipom iz Zuluhooda.

Tako su nam osnivačica Maja Krejči i Matija Matijevac CTO ovog startiupa pričali kako im je bilo na sajmu u LKas Vegasu, što su uspjeli i kakva su im očekivanja.

Zuluhood je inače starup kojis e bavi sigurnošću, ali na malo drugačiji način primjene tehnologije u spajanju onih koje usluge daju i onih koji ih trebaju, pa čak i šire. Svijest i briga o sigurnosti doma i obitelji kontinuirano raste, no kućni sigurnosni sustavi bez mogućnosti provjere alarma nisu od velike koristi. Korisnici u Hrvatskoj i u svijetu danas imaju dvije mogućnosti: mogu sami nadzirati svoje sustave za zaštitu doma, uglavnom putem mobilne aplikacije proizvođača opreme koju koriste ili pak mogu ugovoriti uslugu profesionalnog zaštitarskog nadzora. Inače za Zuluhood je to već drugi posjet CES-u.

U drugom dijelu emisije donosimo pregled ključnih objava na CES-u u Las Vegasu i što nam donosi ova tehnološka 2023. godina.