ICT na Ti: Novi proizvodi i usluge guraju tržište

ICT na Ti:  Novi proizvodi i usluge guraju tržište

Iako je u poduzetništvo ušao sa samo 19 godina, sa željom da napravi promjenu Matija Matijevac osnovao je tvrtku Maidea i o tome što danas radi pričamo u novoj ICT na Ti emisiji. Tvrtka danas već ima skoro 20 godina, ali je vrlo fokusirana na softverski razvoj.

Kako ističe Matijevac ne rade samo softverski razvoj već i promjenu poslovnih procesa. U tijeku poslovanja mijenjali su svoj fokus, a svoje rješenje koje rješava upravljanje poslovanje servisnih centara koji se koriste u 10tak zemalja i koriste ga telekomi, servisi.

Jedna od ključnih stvari danas svakako je IT sigurnost, koja uključuje sigurnost samih sustava od provale, ali i način na koji se štite podaci koji su u njemu. Prema Matijevcu to je danas iznimno važno.

Više pogledajte u emisiji.

 

Još iz kategorije

ICTbusiness TV: Najveća domaća IT konferencija Infobip Shift

ICTbusiness TV: Najveća domaća IT konferencija Infobip Shift

30.11.2022.

Nakon što je prije svega zbog promjena posljednjih godina zauvijek nestala dotad najveća domaća IT konferencija WinDays, a slično se dogodilo i s nekoliko manjih konferencija uvjerljivo najvećom postaje i ostaje Infobip Shift.

ICT na Ti:  Digitalizacija prodaje automobila

ICT na Ti: Digitalizacija prodaje automobila

29.11.2022.

Neostar je od početka najavljivao da će platforma postati eko-sustav za rabljena vozila koji će ponuditi cjelovito digitalizirano iskustvo kupnje, prodaje i održavanja automobila, ističe Dimitrije Trbović u novoj ICT na Ti televizijskoj emisiji.

ICT na Ti: Važnost zaštite osobnih podataka

ICT na Ti: Važnost zaštite osobnih podataka

28.11.2022.

Stanje usklađenosti u Hrvatskoj nezadovoljavajuće s obzirom na činjenicu da je prošlo više od 4 godine od početka primjene GDPR-a kao strogo obvezujućeg propisa tvrdi u ICT na Ti TV emisiji stručnjak za zaštitu osobnih podataka i urednik GDPR Croatia Igor Barlek.