IFA 2023.

Zaoštrava se utrka u segmentu preklopnih telefona

Zaoštrava se utrka u segmentu preklopnih telefona
Goran Matošević / Tomich Productions

Budućnost preklopne tehnologije predstavljena je na sajmu IFA, tijekom Honorove  press konferencije pod imenom “Unfold Tomorrow”, ističe za ICTbusiness.info Bruce Huang, izvršni direktor Honora za Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju. Honor je naime pokazao novi preklopni telefon, ali i koncept preklopnog telefona uključujući se time u utrku s velikim proizvođačima koji već neko vrijeme imaju svoje preklopne uređaje na tržištu.

Otkako je prvi preklopni uređaj lansiran na tržište prije 5 godina, tehnologija je konačno spremna za široke mase, pojašnjava Huang i dodaje da Honor Magic V2 je vrhunac dizajna preklopnog hardvera.

“Najtanji je, najlakši i općenito najbolji. Nudeći sve prednosti tradicionalnog telefona u smislu tankosti i lakoće, a istovremeno nudeći veliki i impresivni sklopivi zaslon, Honor Magic V2 nije samo ultimativni preklopni uređaj, već i ultimativni pametni telefon“, hvali ga Huang.

Ove godine Honor je na sajmu IFA 2023 predstavio i kocept pametnog telefona zamišljenog da bude kao ženska torbica i modni dodataka. Prema Huangovim riječima Honor V Purse je upečatljiv konceptni uređaj koji ponovno zamišlja preklopni pametni telefon kao nosivu, modernu torbicu koja nudi beskrajne mogućnosti za stil i samoizražavanje.

“Ovaj telefon donosi moderan zaokret, predstavljajući budućnost vodeće modne tehnologije. Čeka nas jedno zanimljivo putovanje. Budućnost preklopnih pametnih telefona je velika, a Honor je u tome jedan od predvodnika. Sa svojim inovativnim dizajnom i najsuvremenijim tehnologijama, Honor je u dobroj poziciji postati glavni igrač na tržištu preklopnih pametnih telefona“, zaključuje Huang.