TOP 12 najboljih Android Auto aplikacija

TOP 12 najboljih Android Auto aplikacija

Android Auto postao je dio svakodnevice milijuna vozača diljem svijeta jer im na jednom mjestu donosi sve što im treba bez komplikacija, a uz to je i iznimno praktičan i funkcionalan. Samim time, više nije nepoznanica i aplikacija koje su dio njegova ekosustava sve je više. A mi ovdje donosimo 12 koje smatramo najboljima.

Audible ili OverDrive

Riječ je o audiobook uslugama i obje imaju podršku za Android Auto, naravno. Također, u automobilu rade jednako kao izvan njega. Kupovina se obavlja na identičan način i za duža putovanja ove su aplikacije idealno rješenje, posebno onima koji bi alternativu za slušanje glazbe. Besplatan je, ali postoje i mogućnosti raznih vrsta pretplate uz koju se dobivaju pogodnosti.

iHeartRadio

Vrlo vjerojatno se radi o najboljoj internetskoj radio aplikaciji i ima sjajnu podršku za Android Auto. Radi kao regularni radio, ali ne ovisi o vašoj lokaciji nego internetskoj vezi. Postoji besplatna verzija, ali reklame su podosta iritantne pa je bolje okrenuti se mjesečnoj pretplati od 9,99 američkih dolara.

MediaMonkey

Ovaj funkcionalan media player sjajan je izbor za Android Auto korisnike koji vole kontrolu nad sadržajem. Lako se pohrani i pokreće, a sve to dostupno je za 2,49 dolara ili besplatno uz reklame. Također, dobar izbor su i konkurentski Pulsar ili Poweramp no prednost za MediaMonkey je desktop aplikacija pa se daleko lakše prebacuje sadržaj.

Facebook Messenger ili WhatsApp

Ove aplikacije ne treba posebno predstavljati. Naravno, razlika u odnosu njih dok se koriste na mobilnim uređajima ili računalima jest u tome što su prilagođene za Android Auto pa se poruke mogu preslušavatu, ali se glasovno može poruke i slati. Naravno, postoje i druge aplikacije ove vrste, kao Telegram ili Threema, ali Messenger i WhatsApp su raširene izvan Android Auto ekosustava pa samim time i praktičnije. Kao Windows, iOS ili Android, tako su i ove aplikacije besplatne.

Pandora

Ova aplikacija dio je vozila otprije Android Auta, tako je i stekla popularnost. Mana joj je tek što nije dostupna u cijelom svijetu, ali tamo gdje postoji, izvrstan je izbor za streaming glazbe. Besplatna verzija prepuna je oglasa, ali za 4,99 do 9,99 dolara mjesečno dobiva se sjajno iskustvo. Upravo ta niža cijena daje Pandori prednost ispred Google Play Music ili Spotify.

Pocket Casts ili Doggcatcher

Ljubitelji podcasta s ovim aplikacijama dolaze na svoje i ne treba ih dodatno predstavljati, namjena im je jasna. Prednost pred vrlo dobrim TuneIn Radio, Anchor, Stitcher i Podcast Addict jest bolja povezanost s Android Auto. Cijena za Pocket Casts je 3,99 dolara, a za Doggcatcher 2,99 dolara.

Pulse SMS

Iako SMS poruke više nisu toliko u "opticaju" kao nekad, ljudi ih još uvijek šalju i u automobilu je to bolje činiti glasovno, odnosno, preslušavati ih. Ovom aplikacijom dobije se baš to i dolazi u limitiranoj besplatnoj verziji ili za 0,99 dolara mjesečno, odnosno 5,99 dolara godišnje ili 10,99 dolara da biste je imali zauvijek.

Spotify

Spomenuli smo ovu aplikaciju za streaming glazbe kad smo opisivali Pandoru. No, Spotify je poznat i bez dodatnog predstavlja, ipak je riječ o aplikaciji za streaming glazbe s najviše korisnika na svijetu. Dostupna je besplatno ili za 9,99 dolara mjesečno.

Waze

Iako će mnogi birati Google Maps, Waze je idealan ukoliko želite aplikaciju koja više detalja pridaje stanju u prometu. Uz to, potpuno je besplatna.

Još iz kategorije

Sony predstavio nove bežične slušalice s potiskivanjem buke

Sony predstavio nove bežične slušalice s potiskivanjem buke

21.07.2019. komentiraj

Kompanija Sony proširila je seriju 1000X dodatkom nove generacije bežičnih slušalica. Model WF-1000XM3 odlikuje tehnologija potiskivanja buke koja je poboljšana novim HD procesorom QN1 i Dual Noise Sensor tehnologijom.

Uskoro stiže EMUI 9.1 nadogradnja za Honor pametne telefone

Uskoro stiže EMUI 9.1 nadogradnja za Honor pametne telefone

20.07.2019. komentiraj

Honor je najavio kako će tijekom trećeg kvartala, dakle najkasnije do kraja rujna, za njihove pametne telefone biti dostupna nadogradnja EMUI 9.1. Najnovija aktualizacija korisničkog sučelja trebala bi, tvrde iz tvrtke, korisnicima donijeti nekoliko poboljšanja.

A1 Alpha pametni telefon stigao u prodaju

A1 Alpha pametni telefon stigao u prodaju

19.07.2019. komentiraj

Nakon što je u srpnju prošle godine A1 Telekom Austria Grupa lansirala svoj prvi pametni telefon, Smart N9, ponuda njihovih mobilnih uređaja sada je bogatija za još jedan model. Riječ je o pametnom telefonu visokih performansi po pristupačnoj cijeni, koji je nazvan A1 Alpha.