RUŠENJE GRANICA

TCL CSOT predstavio najveći QD-Mini LED TV na svijetu

TCL CSOT predstavio najveći QD-Mini LED TV na svijetu

Kineski TCL CSOT, specijaliziran za napredne i inovativne tehnologije zaslona je na IFA sajmu u Berlinu predstavio najnovije proizvode, uključujući najveći QD-Mini LED TV na svijetu sa zaslonom od 115 inča.

"Uz neumornu predanost i kontinuiranu inovaciju, oduševljeni smo što se ponovno vraćamo na IFA sajam s našim najnovijim tehnologijama zaslona, omogućavajući održiviju i povezaniju zajednicu. Konkretno, naša tehnologija zaslona omogućila je uvođenje TCL-ovog 115-inčnog QD-Mini LED TV-a, koji se smatra najvećim na svijetu te vrste, pružajući korisnicima neusporedivo iskustvo gledanja i demonstrirajući tehničku stručnost TCL CSOT-a u području ultra velikih zaslona", rekao je Jun Zhao, izvršni direktor TCL CSOT-a.

Taj se zaslon može pohvaliti ultraširokom paletom boja kinematografske razine do DCI 99 posto, isporučujući opsežne detalje u boji koji omogućuju da se sadržaj gotovo ne razlikuje od stvarnosti. Opremljen HVA tehnologijom i Mini LED pozadinskim osvjetljenjem, ima prirodni omjer kontrasta od 7000:1 i ultravisoku svjetlinu zaslona do 5000 nita. Njegov optimalni zaslon, višestrukog dizajna s osam domena, osigurava širi kut gledanja.

Udovoljavajući sve većoj potražnji za većim zaslonima i sveobuhvatnijim iskustvima, 115-inčni QD-Mini LED TV nije samo idealan za kućna kina, već je i ultimativni izbor za gamere. Njegova vrhunska konfiguracija uključuje 4K rezoluciju i brzinu osvježavanja od 144 Hz.

Osim toga, uključuje vodeću svjetsku tehnologiju zaslona niske refleksije i mekog svjetla za rješavanje problema vizualnog zamora uzrokovanog refleksijom zaslona. Površina mu je obrađena na način da se postigne iznimno niska razina refleksije, poboljšavajući detalje slike dok istovremeno ublažava negativan utjecaj refleksije ambijentalnog svjetla na ljudsko oko.

Uz najveći QD-Mini LED zaslon na svijetu, TCL CSOT je predstavio još noviteta, uključujući najnoviji 32-inčni 8K Wide View svjetlosni zaslon namijenjen medicinskoj industriji; prvo 14-inčno prijenosno računalo s tehnologijom aktivne olovke a-Si in-cell; 17-inčni IGZO tiskani sklopivi zaslon s OLED tehnologijom samosvjetlećeg inkjet ispisa i novu tehnologiju oksidnog kompenzacijskog kruga za stvaranje živopisnog zaslona u boji; 2K WQHD LTPS OLED zaslon uskih rubova koji pruža živopisnu kvalitetu slike sa svjetlinom do 1400 nita i rasponom boja od 68,7 milijardi.

U konačnici, TCL CSOT je pionir u postizanju PWM zatamnjenja do 1920Hz, značajno smanjujući osjetljivost očiju koja proizlazi iz svakodnevne upotrebe svjetla i nudi poboljšanu zaštitu očiju. Što je potvrda da postoji iznimna briga za kvalitetu proizvoda koji se isporučuju, ali i na efekt koji oni imaju za korisnika.