Stiže novi SSD uređaj Ultimate SU720 kapaciteta do 1 TB

Stiže novi SSD uređaj Ultimate SU720 kapaciteta do 1 TB

Iz Adate stiže Ultimate SU720 – SSD uređaj koji se priključuje na SATA  sučelje propusnosti 6 Gb/s. Savršen za korisnike koji se žele s tvrdog diska prebaciti na SSD, SU720 nudi visoke performanse i veliku pouzdanost po povoljnoj cijeni. Opremljen 3D NAND memorijom i inteligentnim SLC cacheom, SU720 dostiže brzine čitanja odnosno zapisivanja do 520 odnosno 450 MB  po sekundi.

SU720 zasnovan je na naprednoj 3D NAND flash memoriji i dolazi u kapacitetima od 500 GB do 1 TB te nudi poboljšanu učinkovitost i robusnost, uz bolji odnos cijene i performansi nego ikada do sad. SU720 također nudi kontinuirane brzine čitanja/zapisivanja do 520/450 MB1 po sekundi i podržava SLC cache. SU720 opremljen je tehnologijama zaštite podataka i ispravljanja grešaka za veću trajnost te nudi nasumično čitanje/zapisivanje brzinama do 50K/65K1 po sekundi, što je do 2,5 brže od uobičajenih tvrdih diskova.

U uređaj SU720 ugrađena je tehnologija ispravljanja grešaka Low-Density-Parity-Check (LDPC) koja pomaže smanjiti podatkovne greške i povećava integritet podataka te time štiti vrijedan sadržaj od uništavanja.

„Za razliku od tvrdih diskova, SU720 nema mehaničkih dijelova što ga čini otpornijim na padove i udarce. Prednosti su mu i široki raspon temperatura na kojima može raditi (0° C – 70° C), tih rad te energetska učinkovitost“, pojašnjavaju iz Adate.

Svaka kupovina uređaja SU720 omogućuje besplatno preuzimanje softvera ADATA SSD Toolbox i alata za migraciju podataka, ističu iz kompanije i dodaju da SSD Toolbox omogućuje korisnicima upravljanje uređajem, pružajući informaciju o trenutnom statusu, razini potrošenosti i očekivanom životnom vijeku. Alat za migraciju je osobito koristan za sve one koji prelaze s tvrdog diska na SSD jer omogućuje jednostavan i brz backup i migraciju sadržaja cijelih diskova, uključujući operacijski sustav. Ultimate SU720 dolazi s tri godine jamstva.

Još iz kategorije

Stiže Canonov EOS C70 koja kombinira Cinema i R seriju

Stiže Canonov EOS C70 koja kombinira Cinema i R seriju

24.09.2020. komentiraj

Canon Europe danas predstavlja EOS C70 – kompaktnu i svestranu kameru koja će prva spojiti vrhunsku kvalitetu slike Canonove linije Cinema EOS s prenosivošću i svestranošću svoje linije EOS R. Prvi put u povijesti tvorci filmova koji koriste kamere iz Canonova sustava  Cinema EOS mogu uživati u nevjerojatnim mogućnostima snažne ponude objektiva RF.

Novi Huawei prijenosnici za još bolju mobilnu produktivnost

Novi Huawei prijenosnici za još bolju mobilnu produktivnost

23.09.2020. komentiraj

Huawei je tijekom svoje Developers konferencije (HDC) MateBook seriji prijenosnika dodao dva nova uređaja – MateBook X i MateBook 14. MateBook serija ističe se upečatljivim dizajnom i inovativnom tehnologijom, a dva nova prijenosnika slijede ovu filozofiju. Uređaji su namijenjeni podizanju produktivnosti u razdoblju u kojem je pouzdani prijenosnik važan faktor uspješnog obavljanja posla.

Stiže Samsung Galaxy S20 FE

Stiže Samsung Galaxy S20 FE

23.09.2020. komentiraj

Samsung Electronics predstavila je Galaxy S20 Fan Edition (FE), najnovijeg člana Galaxy S20 serije. Galaxy S20 FE je premium pametni telefon koji sadrži sve omiljene značajke zaljubljenika u pametne telefone iz Galaxy serije. Samsung je tako u novi S20 FE uključio značajke Galaxy S20 serije, poput super glatkog zaslona za scrollanje, kamere s ugrađenom umjetnom inteligencijom, naprednog čipseta, hiperbrze povezivosti, baterije koja traje cijeli dan , proširenog prostora za pohranu , a sve uz moderan premium dizajn. Novi Galaxy S20 FE u Hrvatskoj će biti dostupan od 2. listopada 2020. po cijeni od 5 tisuća kuna na više ovisno o modelu i opcijama.