Stiže 128GB DDR4 RAM-set za „gejmere“

Stiže 128GB DDR4 RAM-set za „gejmere“

Gaming industrija i njezini korisnici imaju ovih dana razloga za slavlje jer stiže 128GB DDR4 RAM-set. Ako ste mislili kako je vaše gaming računalo vrhunski opremljeno sa 32 GB RAM-onda ste se grdno prevarili.

FossBytes piše kako je 128GB DDR4 RAM-set budućnost gaminga, a radi se o HyperX 128GB  DDR4 memory „kitu“ koji radi na 3.000MHz, što je najbrži takav komplet u svijetu. „Kit“ je otkriven prošlog tjedna od strane Kingstona, koji je objasnio kako se „kit“ sastoji od osam 16GB HyperX Predator modula (16 GB x 8) matične ploče od osam modula, quad-channel konfiguracije zajedno s MSI X99 matičnom pločom MPOWER u osam modula, quad-kanalnom konfiguracijom uz Intel Core i7 5820K procesorom.

Isto tako, Corsair je ranije ovog mjeseca objavio 128GB DDR4 RAM setove koji su dizajnirani za rad s Intel X99 serijom matičnih ploča nod 2.400MHz  do 2.666MHz. Da vam malo pokvarimo veselje, odlučili smo objaviti cijene.

Najjeftiniji set stoji 1.755 dolara, a skuplji čak 2.000 dolara. No, za prave „gejmere“ ne postoje prepreke kako bi se uživalo u igrama. Treba biti jasno kako ovakva stvar košta i tko želi dobiti vrhunske performanse prilikom igranja, onda treba to i platiti. I točka.

Još iz kategorije

Novi Samsung Galaxy preklopni telefoni koriste reciklirane materijale

Novi Samsung Galaxy preklopni telefoni koriste reciklirane materijale

13.08.2022.

Tvrtka Samsung Electronics ostvarila je napredak prema ispunjenju svojih ciljeva na polju održivosti zadanih do 2025. godine u sektoru mobilnog poslovanja. Među ključnim inicijativama su razvoj i uključivanje recikliranih materijala u proizvode, izrada više ekološke ambalaže i „novi život“ za starije Samsung Galaxy uređaje, kako bi se smanjio elektronički otpad.

Hoće li pametne naočale zamijeniti pametne telefone

Hoće li pametne naočale zamijeniti pametne telefone

12.08.2022.

Google je 19. srpnja najavio testiranje novih pametnih naočala s tehnologijom proširene stvarnosti (AR), zbog čega se ponovno pojavilo pitanje postaljeno još 2013., o tome mogu li one zamijeniti pametne telefone.

Stižu novi Samsungovi pametni satovi

Stižu novi Samsungovi pametni satovi

10.08.2022.

Tvrtka Samsung Electronics najavila je Galaxy Watch5 i Galaxy Watch5 Pro modele pametnih satova – koji oblikuju zdrave navike s intuitivnim uvidima, naprednim značajkama i još snažnijim mogućnostima. Galaxy Watch5 poboljšava značajke na koje se potrošači oslanjaju svaki dan, dok je Galaxy Watch5 Pro – najnoviji dodatak Galaxy Watch seriji – najizdržljiviji i najkompletniji Samsung pametni sat dosad, tvrde u Samsungu i dodaju da Galaxy Watch5 i Galaxy Watch5 Pro Ovi omogućavaju korisnicima da lakše ispunjavaju svoje.