Samsungova tri mušketira za ljepotu življenja

Samsungova tri mušketira za ljepotu življenja

Vrijeme koje smo posljednjih mjeseci proveli u radu od kuće, pretvarajući stan ili kuću u ured, pokazali su nam koliko je važno održavati čistoću doma. Upravo zato Samsung svoju viziju uređenja doma bazira na nekoliko ključnih čimbenika, gdje su na prvom mjestu kvaliteta i jednostavnost življenja – kako dizajnom, tako i kvalitetom. Svima nama važne su upravo te stvari kada razmišljamo o idealnom životnom okruženju.

Samsung svoja tri mušketira u domu predstavlja kao ključne uređaje koji pokrivaju sve aspekte modernog življenja – čistoću, sigurnost i hranu, dajući nam novu kvalitetu življenja, unapređenje i očuvanje zdravlja.

Svježije i ukusnije

Hladnjak s Twin Cooling Plus tehnologijom odgovara upravo na taj ključni zahtjev. Inovativna Samsung tehnologija omogućava čuvanje hrane svježom i do dva puta duže u odnosu na standardne hladnjake. Nova tehnologija ne samo da bolje čuva hranu, već i štiti njen okus sprječavajući miješanje mirisa i pri tome osigurava da hrana, kako smo već spomenuli, ostane dvostruko dulje sočnija i svježija. Ova tehnologija nije samo rješenje za čuvanje namirnica, već i zaštitu okoliša jer uz optimizaciju temperature i vlažnosti uz pomoć neovisnog sustava hlađenja omogućava i očuvanje električne energije.

Pomoću SpaceMax tehnologije stvoren je hladnjak koji nudi više prostora za skladištenje bez povećanja vanjskih dimenzija i to čak 100 litara u volumenu više od konvencionalnih modela hladnjaka.

Nema više „kablova spoticanja“

Često čujemo kako je čistoća pola zdravlja, a uvjereni smo da mnogima uvelike utječe i na raspoloženje. Ljepše je uživati u udobnosti vlastitog doma kada znamo da je čist, uredan i siguran za nas i naše najmilije, ali nitko ne voli razvlačiti kablove i vući one teške usisavače. Stoga je Samsun lagani bežični štapni usisavač rješenje za brzo čišćenje i stvaranje sigurnih uvjeta za sve. S digitalnim inverterskim motorom snage od 150 W i vrlo snažne 1800 mA baterije omogućuje vrhunsko usisavanje i do 40 minuta s maksimalnom snagom. Kada završite s čišćenjem doma njegov ergonomski punjač omogućit će jednostavno punjenje kako bi bio spreman za ponovnu upotrebu.

Uz to, Samsung je u svoj usisavač  ugradio Jet Cyclone tehnologiju koja omogućuje korisnicima da istodobno imaju priliku udisati i čišći zrak zahvaljujući petoslojnom HEPA filtracijskom sustavu, čiji glavni ciklon hvata velike čestice, mlazni ciklon hvata sitne čestice. Istovremeno, peteroslojni filtracijski sustav hvata 99,999% prašine i alergena čime čišćenju daje jednu sasvim novu dimenziju, a o užitku življenja da i ne govorimo.

Mirisna i čista odjeća uz QuickDrive tehnologiju

Mirisnu, čistu i svježu odjeću omogućuje Samsung perilica rublja s QuickDrive tehnologijom koja donosi niz prednosti. Ova perilica skraćuje vrijeme pranja i do 50 posto te smanjuje potrošnju energije što nam je danas iznimno važno. Kvalitetu pranja osigurava Q-Drum tehnologija, odnosno korištenje naprednog načina pranja gdje se glavni bubanj okreće u jednom smjeru, a u suprotnom smjeru se okreće stražnja ploča bubnja. Ovakav inovativan način omogućuje dinamičnije okretanje odjeće, bolje i kvalitetnije pranje, a istodobno je ono i dalje nježno prema robi u perilici.

Kada se tome pridoda Eco Bubble tehnologija koja omogućuje visoke rezultate pranja robe i na niskim temperatura te Hygiene Steam kvaliteta opranog rublja je iznimno visoka. Hygiene Steam naime omogućava sterilizaciju parom i uklanjanje 99,9 posto svih alergene i bakterija i virusa s odjeće. I mnogima jedna od najvažnijih opcija za sve one koji zaborave ili pronađu neku izgubljenu čarapu ili drugi komad robe baš nakon što ste upalili perilicu – Samsung je osmislio Add Wash dodatna vratašca na glavnim vratima perilice kako biste brzo, lako i bez ikakvih problema dodali svoju zaboravljenu odjeću.

Ova tri mušketira sigurno će promijeniti vašu kvalitetu života uz manje uložene napore. Budite sigurni, budite zdravi i prije svega, budite odgovorni.

Još iz kategorije

Počinje službena prodaja Samsung The Serif i The Frame televizora u Hrvatskoj

Počinje službena prodaja Samsung The Serif i The Frame televizora u Hrvatskoj

28.05.2020. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics najavila je na domaćem tržištu početak prodaje novih modela iz Lifestyle linije televizora za 2020. godinu – The Serif i The Frame. Ove modele karakterizira istančan dizajn, koji se uklapa u svaki interijer, ali i dobro poznata Quantum Dot tehnologija, visoka rezolucija i napredne funkcije na bazi umjetne inteligencije koje svaku sliku unaprjeđuje do 4K kvalitete.

Uz gadgete i modernu tehnologiju do pozitivnih promjena u životnom stilu

Uz gadgete i modernu tehnologiju do pozitivnih promjena u životnom stilu

25.05.2020. komentiraj

Neovisno o tome čime se bavimo i što želimo postići, važno je održati motivaciju i kontinuitet. Kako bismo u tome uspjeli, osobito u novim i nepredvidivim okolnostima, moramo stvoriti i slijediti svakodnevnu rutinu. Gledajući njihovu pozitivnu stranu vidimo kako, zahvaljujući prednostima digitalnog doba, naprednoj tehnologiji te alternativnim načinima komunikacije, na raspolaganju imamo brojne aktivnosti.

Stiže novi SSD uređaj Ultimate SU720 kapaciteta do 1 TB

Stiže novi SSD uređaj Ultimate SU720 kapaciteta do 1 TB

25.05.2020. komentiraj

Iz Adate stiže Ultimate SU720 – SSD uređaj koji se priključuje na SATA  sučelje propusnosti 6 Gb/s. Savršen za korisnike koji se žele s tvrdog diska prebaciti na SSD, SU720 nudi visoke performanse i veliku pouzdanost po povoljnoj cijeni. Opremljen 3D NAND memorijom i inteligentnim SLC cacheom, SU720 dostiže brzine čitanja odnosno zapisivanja do 520 odnosno 450 MB  po sekundi.