Samsungova tri mušketira za ljepotu življenja

Samsungova tri mušketira za ljepotu življenja

Vrijeme koje smo posljednjih mjeseci proveli u radu od kuće, pretvarajući stan ili kuću u ured, pokazali su nam koliko je važno održavati čistoću doma. Upravo zato Samsung svoju viziju uređenja doma bazira na nekoliko ključnih čimbenika, gdje su na prvom mjestu kvaliteta i jednostavnost življenja - kako dizajnom, tako i kvalitetom. Svima nama važne su upravo te stvari kada razmišljamo o idealnom životnom okruženju.

Samsung svoja tri mušketira u domu predstavlja kao ključne uređaje koji pokrivaju sve aspekte modernog življenja - čistoću, sigurnost i hranu, dajući nam novu kvalitetu življenja, unapređenje i očuvanje zdravlja.

Svježije i ukusnije

Hladnjak s Twin Cooling Plus tehnologijom odgovara upravo na taj ključni zahtjev. Inovativna Samsung tehnologija omogućava čuvanje hrane svježom i do dva puta duže u odnosu na standardne hladnjake. Nova tehnologija ne samo da bolje čuva hranu, već i štiti njen okus sprječavajući miješanje mirisa i pri tome osigurava da hrana, kako smo već spomenuli, ostane dvostruko dulje sočnija i svježija. Ova tehnologija nije samo rješenje za čuvanje namirnica, već i zaštitu okoliša jer uz optimizaciju temperature i vlažnosti uz pomoć neovisnog sustava hlađenja omogućava i očuvanje električne energije.

Pomoću SpaceMax tehnologije stvoren je hladnjak koji nudi više prostora za skladištenje bez povećanja vanjskih dimenzija i to čak 100 litara u volumenu više od konvencionalnih modela hladnjaka.

Nema više „kablova spoticanja“

Često čujemo kako je čistoća pola zdravlja, a uvjereni smo da mnogima uvelike utječe i na raspoloženje. Ljepše je uživati u udobnosti vlastitog doma kada znamo da je čist, uredan i siguran za nas i naše najmilije, ali nitko ne voli razvlačiti kablove i vući one teške usisavače. Stoga je Samsun lagani bežični štapni usisavač rješenje za brzo čišćenje i stvaranje sigurnih uvjeta za sve. S digitalnim inverterskim motorom snage od 150 W i vrlo snažne 1800 mA baterije omogućuje vrhunsko usisavanje i do 40 minuta s maksimalnom snagom. Kada završite s čišćenjem doma njegov ergonomski punjač omogućit će jednostavno punjenje kako bi bio spreman za ponovnu upotrebu.

Uz to, Samsung je u svoj usisavač  ugradio Jet Cyclone tehnologiju koja omogućuje korisnicima da istodobno imaju priliku udisati i čišći zrak zahvaljujući petoslojnom HEPA filtracijskom sustavu, čiji glavni ciklon hvata velike čestice, mlazni ciklon hvata sitne čestice. Istovremeno, peteroslojni filtracijski sustav hvata 99,999% prašine i alergena čime čišćenju daje jednu sasvim novu dimenziju, a o užitku življenja da i ne govorimo.

Mirisna i čista odjeća uz QuickDrive tehnologiju

Mirisnu, čistu i svježu odjeću omogućuje Samsung perilica rublja s QuickDrive tehnologijom koja donosi niz prednosti. Ova perilica skraćuje vrijeme pranja i do 50 posto te smanjuje potrošnju energije što nam je danas iznimno važno. Kvalitetu pranja osigurava Q-Drum tehnologija, odnosno korištenje naprednog načina pranja gdje se glavni bubanj okreće u jednom smjeru, a u suprotnom smjeru se okreće stražnja ploča bubnja. Ovakav inovativan način omogućuje dinamičnije okretanje odjeće, bolje i kvalitetnije pranje, a istodobno je ono i dalje nježno prema robi u perilici.

Kada se tome pridoda Eco Bubble tehnologija koja omogućuje visoke rezultate pranja robe i na niskim temperatura te Hygiene Steam kvaliteta opranog rublja je iznimno visoka. Hygiene Steam naime omogućava sterilizaciju parom i uklanjanje 99,9 posto svih alergene i bakterija i virusa s odjeće. I mnogima jedna od najvažnijih opcija za sve one koji zaborave ili pronađu neku izgubljenu čarapu ili drugi komad robe baš nakon što ste upalili perilicu - Samsung je osmislio Add Wash dodatna vratašca na glavnim vratima perilice kako biste brzo, lako i bez ikakvih problema dodali svoju zaboravljenu odjeću.

Ova tri mušketira sigurno će promijeniti vašu kvalitetu života uz manje uložene napore. Budite sigurni, budite zdravi i prije svega, budite odgovorni.