Samsungova tri mušketira za ljepotu življenja

Samsungova tri mušketira za ljepotu življenja

Vrijeme koje smo posljednjih mjeseci proveli u radu od kuće, pretvarajući stan ili kuću u ured, pokazali su nam koliko je važno održavati čistoću doma. Upravo zato Samsung svoju viziju uređenja doma bazira na nekoliko ključnih čimbenika, gdje su na prvom mjestu kvaliteta i jednostavnost življenja – kako dizajnom, tako i kvalitetom. Svima nama važne su upravo te stvari kada razmišljamo o idealnom životnom okruženju.

Samsung svoja tri mušketira u domu predstavlja kao ključne uređaje koji pokrivaju sve aspekte modernog življenja – čistoću, sigurnost i hranu, dajući nam novu kvalitetu življenja, unapređenje i očuvanje zdravlja.

Svježije i ukusnije

Hladnjak s Twin Cooling Plus tehnologijom odgovara upravo na taj ključni zahtjev. Inovativna Samsung tehnologija omogućava čuvanje hrane svježom i do dva puta duže u odnosu na standardne hladnjake. Nova tehnologija ne samo da bolje čuva hranu, već i štiti njen okus sprječavajući miješanje mirisa i pri tome osigurava da hrana, kako smo već spomenuli, ostane dvostruko dulje sočnija i svježija. Ova tehnologija nije samo rješenje za čuvanje namirnica, već i zaštitu okoliša jer uz optimizaciju temperature i vlažnosti uz pomoć neovisnog sustava hlađenja omogućava i očuvanje električne energije.

Pomoću SpaceMax tehnologije stvoren je hladnjak koji nudi više prostora za skladištenje bez povećanja vanjskih dimenzija i to čak 100 litara u volumenu više od konvencionalnih modela hladnjaka.

Nema više „kablova spoticanja“

Često čujemo kako je čistoća pola zdravlja, a uvjereni smo da mnogima uvelike utječe i na raspoloženje. Ljepše je uživati u udobnosti vlastitog doma kada znamo da je čist, uredan i siguran za nas i naše najmilije, ali nitko ne voli razvlačiti kablove i vući one teške usisavače. Stoga je Samsun lagani bežični štapni usisavač rješenje za brzo čišćenje i stvaranje sigurnih uvjeta za sve. S digitalnim inverterskim motorom snage od 150 W i vrlo snažne 1800 mA baterije omogućuje vrhunsko usisavanje i do 40 minuta s maksimalnom snagom. Kada završite s čišćenjem doma njegov ergonomski punjač omogućit će jednostavno punjenje kako bi bio spreman za ponovnu upotrebu.

Uz to, Samsung je u svoj usisavač  ugradio Jet Cyclone tehnologiju koja omogućuje korisnicima da istodobno imaju priliku udisati i čišći zrak zahvaljujući petoslojnom HEPA filtracijskom sustavu, čiji glavni ciklon hvata velike čestice, mlazni ciklon hvata sitne čestice. Istovremeno, peteroslojni filtracijski sustav hvata 99,999% prašine i alergena čime čišćenju daje jednu sasvim novu dimenziju, a o užitku življenja da i ne govorimo.

Mirisna i čista odjeća uz QuickDrive tehnologiju

Mirisnu, čistu i svježu odjeću omogućuje Samsung perilica rublja s QuickDrive tehnologijom koja donosi niz prednosti. Ova perilica skraćuje vrijeme pranja i do 50 posto te smanjuje potrošnju energije što nam je danas iznimno važno. Kvalitetu pranja osigurava Q-Drum tehnologija, odnosno korištenje naprednog načina pranja gdje se glavni bubanj okreće u jednom smjeru, a u suprotnom smjeru se okreće stražnja ploča bubnja. Ovakav inovativan način omogućuje dinamičnije okretanje odjeće, bolje i kvalitetnije pranje, a istodobno je ono i dalje nježno prema robi u perilici.

Kada se tome pridoda Eco Bubble tehnologija koja omogućuje visoke rezultate pranja robe i na niskim temperatura te Hygiene Steam kvaliteta opranog rublja je iznimno visoka. Hygiene Steam naime omogućava sterilizaciju parom i uklanjanje 99,9 posto svih alergene i bakterija i virusa s odjeće. I mnogima jedna od najvažnijih opcija za sve one koji zaborave ili pronađu neku izgubljenu čarapu ili drugi komad robe baš nakon što ste upalili perilicu – Samsung je osmislio Add Wash dodatna vratašca na glavnim vratima perilice kako biste brzo, lako i bez ikakvih problema dodali svoju zaboravljenu odjeću.

Ova tri mušketira sigurno će promijeniti vašu kvalitetu života uz manje uložene napore. Budite sigurni, budite zdravi i prije svega, budite odgovorni.

Još iz kategorije

Podaci na sigurnom uz Kingston DataTraveler 2000 Encrypted USB disk

Podaci na sigurnom uz Kingston DataTraveler 2000 Encrypted USB disk

21.09.2020. komentiraj

Kingston Digital Europe na tržište donosi DataTraveler 2000 enkriptiranog USB diska kapaciteta 128GB. DataTraveler 2000 sadrži alfanumeričku tipkovnicu koja omogućava korisnicima zaključavanje uređaja kombinacijom riječi i brojeva za jednostavan PIN koji pruža dodatnu razinu sigurnosti. Za još više sigurnosti, značajka automatskog zaključavanja se aktivira čim se uređaj nepropisno odvoji s glavnog uređaja.

PlayStation 5 dolazi 19. studenog na europsko tržište

PlayStation 5 dolazi 19. studenog na europsko tržište

20.09.2020. komentiraj

Sony Interactive Entertainment je najavio kako će oba modela PlayStation 5 konzole stići na europsko tržište 19. studenog. Preporučena cijena modela s Ultra HD Blu-Ray čitačem iznosi 499,99€, dok za digitalni model iznosi 399,99€.

Od svih predstavljenih noviteta Apple One je najzanimljiviji

Od svih predstavljenih noviteta Apple One je najzanimljiviji

19.09.2020. komentiraj

Apple je na svom eventu 15. rujna najavio Apple Watch Series 6, Apple Watch SE, Apple One pakete usluga, Apple Fitness Plus koji bi potencijalno bio konkurent za Peloton te iPad i iPad Air nadopune. Sve to s razlogom izaziva uzbuđenje kod korisnika.