DUGOROČNA STRATEGIJA

Roborock predstavio tri nova usisavača i širenje na novo tržište

Roborock predstavio tri nova usisavača i širenje na novo tržište

Roborock, lider u ultra-inteligentnoj kućnoj robotici dizajniranoj za jednostavan život, je na IFA sajmu u Berlinu najavio najnovije dodatke portfelju uređaja za čišćenje podova i njihov proboj u kategoriju perilica rublja.

Dakle, Q5 Pro i Q8 Max pridružuju se Q-seriji kao najnovija ponuda robota usisavača srednje klase, dok je Dyad Pro Combo najnoviji konvertibilni usisivač koji čisti i mokru i suhu prljavštinu. Zeo One, "all-in-one" inteligentna perilica-sušilica, ulazi u kategoriju perilica rublja s prvom Zeo-cycle tehnologijom sušenja na svijetu.

"Nova generacija proizvoda Roborock donosi kompletan paket rješenja za čišćenje u pametnom domu. Implementacijom naše najmoćnije tehnologije u čistače podova i perilice rublja, korisnici će iskusiti najjednostavnije i najfleksibilnije održavanje doma. Q5 Pro, Q8 Max i Dyad Pro Combo više su od pukih suputnika u čišćenju, oni su dizajnirani tako da korisnici mogu živjeti svoje živote s više spontanosti i fleksibilnosti. Oduševljeni smo što možemo zaroniti u novu kategoriju čišćenja doma širenjem našeg brenda u kategoriju perilica rublja sa Zeo One, nastavljajući potragu za razvojem jednostavnih rješenja kako bi naši korisnici mogli njegovati čistoću i udobnost u svojim domovima bez napora", rekao je Richard Chang, osnivač i izvršni direktor Roborocka.

Konkretnije, Q5 Pro i Q8 Max opremljeni su najsnažnijim DuoRoller Brush sustavom koji osigurava manje petljanja dlaka i 20 posto više uklanjanja dlaka s tepiha. U kombinaciji s usisnom snagom od 5500 Pa, korisnici mogu iskusiti visokoučinkovito uklanjanje prljavštine, dlaka, prašine i dlaka kućnih ljubimaca na svim vrstama podova.

Ujedno, imaju navigaciju temeljenu na LiDAR-u, koja lako stvara detaljnu kartu okruženja, čineći robota lakim za upravljanje pomoću aplikacije Roborock. Značajke te aplikacije, kao što su pametni prijedlozi za No-Go zone, brzo čišćenje i čišćenje duž poda, poboljšavaju učinkovitost čišćenja i štede vrijeme korisniku. Također, Q8 Max dolazi sa sustavom za izbjegavanje prepreka Reactive Tech koji robotu omogućuje manevriranje oko uobičajenih opasnosti u kućanstvu.

Oba uređaja nude dokazane sustave brisanja koji omogućuju istovremeno usisavanje i brisanje. Poboljšana verzija oba modela, Q5 Pro+ i Q8 Max+, uparena je s RockDock Plus postoljem za automatsko pražnjenje s vrećicama za prašinu oznake E-12, pohranjujući do sedam tjedana prašine bez ručnog pražnjenja.

Dyad Pro Combo je mokro-suhi usisavač s mogućnošću pretvaranja u ručni usisavač pomoću četiri dodatna nastavka. Ova kombinacija omogućuje korisnicima da očiste više nereda koristeći samo jedan uređaj, od uklanjanja mokrih i suhih nereda poput prosutih žitarica sa svojim setom multi-valjaka, do jednostavnog usisavanja tepiha, ploča stolova i drugih užih prostora, Dyad Pro Combo čisti sve s neusporedivu učinkovitost.

Uređaj se može pohvaliti usisnom snagom od 17.000 Pa s mogućnošću čišćenja na udaljenosti jedan milimetar od rubova i kutova. S inteligentnim značajkama koje prilagođavaju snagu čišćenja, protok vode i mogućnost automatskog doziranja otopine za čišćenje, Dyad Pro Combo uklanja sve nerede s neusporedivom učinkovitošću.

Vrijedi spomenuti i da Dyad Pro Combo automatski čisti valjkaste četke i zatim ih suši vrućim zrakom od 50 stupnjeva Celzija. Uz vrijeme rada do 43 minute, kada se koristi kao mokro-suhi usisavač, i 60 minuta kao ručni usisavač, Dyad Pro Combo dizajniran je za dugotrajnu upotrebu, kratkoročno i dugoročno.

A tu je i Zeo One koji kombinira pranje i sušenje u jednom. Uz pomoć tišeg i štedljivog DD motora, Zeo One može učinkovito oprati deset kilograma i osušiti šest kilograma tkanine. Sa značajkama koje uklanjaju bakterije, dlaku kućnih ljubimaca, alergije i najteže mrlje od rublja, Zeo One pruža izuzetno praktično iskustvo čišćenja za sve, uključujući obitelji s kućnim ljubimcima.

Za razliku od tradicionalne tehnologije sušenja, Zeo-cycleTM tehnologija sušenja na umjerenoj temperaturi može sušiti osjetljivu odjeću na preciznim umjerenim temperaturama koje kontrolira AI algoritam s NTC pametnim senzorima kako bi se izbjegla oštećenja. Inspiriran prirodnim zeolitom, Zeo-cycleTM može apsorbirati vlagu koja mjeri 288.000 m2 bez ekstremne vrućine, što je ekvivalentno 41.143 puta većoj površini od njegove vlastite površine.

Zeo One nudi Roborock LintClear sustav samočišćenja koji automatski skuplja i uklanja dlačice bez potrebe za čišćenjem filtera za dlačice ručno. U kombinaciji s pametnim sustavom samodoziranja deterdženta, Zeo One korisniku omogućuje iskustvo pranja i sušenja bez napora.

Koristeći aplikaciju Roborock, korisnici imaju potpunu daljinsku kontrolu nad Zeo One kako bi odgovarao njihovim specifičnim potrebama čišćenja, uključujući opcije za odabir i prilagodbu načina čišćenja do razine suhoće tkanine, daljinsko upravljanje u stvarnom vremenu s upitima za poruke i postavke prilagođeni rasporedi čišćenja s opcijom čišćenja tijekom sati izvan najvećeg opterećenja.