SPONZORIRANO

Recite da boljem zdravlju, stilu i fitnessu uz Huawei Watch GT 4 41 mm Green Edition

HUAWEI WATCH GT 4 41 mm Green donosi novi dizajn inspiriran proljećem i mnoštvo prilagodljivih brojčanika koji olakšavaju stilsku personalizaciju, uz nadograđenu aplikaciju Stay Fit koja korisnicima pomaže dostizanje zdravstvenih ciljeva

Recite da boljem zdravlju, stilu i fitnessu uz Huawei Watch GT 4 41 mm Green Edition

Izgledati i osjećati se dobro može biti izazovno usred mnogih zahtjeva posla, obitelji i društvenog života.

Mnogi gadget mogu biti iznimno korisni, ali nisu u potpunosti nosivi i stilski adaptivni u svim prigodama. Prepoznajući upravo te stilske potrebe dok istodobno osnažuje korisnike u nastojanjima postizanja boljeg zdravstvenog i fitness stanja, Huawei je predstavio novi model u iznimno uspješnoj seriji WATCH 4 GT – 41 mm Green.

HUAWEI WATCH GT 4 41 mm Green donosi novi dizajn inspiriran proljećem i mnoštvo prilagodljivih brojčanika koji olakšavaju stilsku personalizaciju, uz nadograđenu aplikaciju Stay Fit koja korisnicima pomaže dostizanje zdravstvenih ciljeva.

Proljećem inspiriran zeleni pametni sat s teksturom lista koji podiže svaki outfit

Proslavite dolazak proljeća, sezone obnove i rasta gdje priroda oživljava, uz HUAWEI WATCH GT 4 41mm Green. Nadahnut proljećem i razigranom elegancijom, zeleno izdanje uspješne serije redefinira modernu estetiku nosivih gadgeta na zapešću.

Elegantni, svijetlozeleni remen osmišljen je kako bi se istaknuo u gomili. Izrađen od flouroelastomera, laganog i fleksibilnog materijala, može se pohvaliti nježnom teksturom inspiriranom lišćem.

Onima koji cijene elegantan Huawei pristup estetici, svidjet će se Shining Halo dizajn inspiriran kozmosom. On sadrži nježni prsten od metalnih akcenta visokog sjaja na vrhu okruglog brojčanika uz informativne i jasne pokazatelje funkcija za sve užurbane korisnike. Dizajn ovog sata nadopunjuje širok raspon odjevnih kombinacija, dobro se prilagođavajući svakom okruženju i prilici nošenja.

Sat se besprijekorno kombinira s opcijom košulje i sakoa za ured ili satenskom slip haljinom za večernji izlazak, pretvarajući se u go to modni dodatak u svakom trenutku.

Uz prilagodljive brojčanike do bezbroj načina za personalizaciju stila

Mnogi od nas često razbijaju glavu sastavljanjem raznih modnih kombinacija za razne prigode poput koncerata, odlazaka u teretanu, formalnih večera ili noćnih izlazaka.

Uz HUAWEI WATCH GT 4 41 mm Green minimalistički outfit postaje najbolja opcija jer njegovi prilagodljivi i atraktivni brojčanici pričaju svoju modnu priču. Njihov kompleksan dizajn  i funkcionalnost s valovitim uzorkom korisnicima donosi tri nove nosive varijacije - Elegantly Styled Dial, Blooming Dial i Camille Dial. Elegantno oblikovan brojčanik može se pohvaliti nježnim, simetričnim mreškastim teksturama u raznim nijansama boja. Elegantly Styled Dial, inspiriran slikom cvijeća koje cvjeta u proljeće, donosi izgled valova koji se lagano zamagljuju na površini. Blooming Dial sjedinjuje tehnologiju i izvrstan dizajn dinamičnom integracijom zdravstvenih podataka s digitalnim cvjetovima – nudeći tri vrste cvijeća na izbor: elegantnu kameliju, slatku tratinčicu i mirni lopoč. Na kraju, brojčanik Camille ima svijetlozelene cvjetove kamelije za svjež i profinjen izgled.

Nadograđena aplikacija Stay Fit olakšava ostvarenje zdravstvenih ciljeva

Za zaposlene pojedince s pretrpanim poslovnim i društvenim kalendarima može biti teško odvojiti vrijeme za svakodnevno planiranje zdravih obroka ili određivanje plana vježbanja koji bi pomogao pri učinkovitom ostvarivanju specifičnih zdravstvenih ciljeva. Bez obzira na ciljeve, nadograđena aplikacija Stay Fit može pomoći u njihovom postizanju uključivanjem zdravih prehrambenih navika i prilagođene rutine vježbanja u svakodnevni život korisnika. Integrirana u HUAWEI WATCH GT 4 Green, ova aplikacija se može pohvaliti ažuriranom globalnom bazom podataka o prehrambenim kalorijama i nudi analizu nutritivne vrijednosti koja pomaže ​​u postizanju uravnotežene prehrane i prilagođenog režima vježbanja.

Za veću inkluzivnost, aplikacija Stay Fit podržava pretraživanja na službenim jezicima brojnih zemalja, što omogućuje precizno bilježenje nutritivnih podataka o hrani, uključujući kalorije, proteine, ugljikohidrate, masti, minerale, vitamine i druge važne informacije. Nedavno nadograđena dijetna biblioteka omogućava bolje praćenje kalorija i pokriva podatke o sastojcima, jelima i pakiranoj hrani iz više od 50 zemalja diljem svijeta, ukupno preko milijun stavki. Korisnici mogu upravljati svojim zdravljem i postići svoje zdravstvene ciljeve s većom lakoćom, s korisnim informacijama o prehrani, savjetima za vježbanje i mogućnostima praćenja zdravlja koji su prikladno smješteni na njihovim zapešćima.

Povežite jednostavno s bilo kojim pametnim telefonom

HUAWEI WATCH GT 4 možete jednostavno povezati s bilo kojim Huawei pametnim telefonom, kao na primjer HUAWEI Pura 70 Pro, ali i sa svim iOS i Android uređajima.

HUAWEI WATCH GT 4 od 41mm u zelenoj boji dostupan je na lokalnom tržištu po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 279 eura.