PSVR igre neće biti kompatibilne s PSVR2

PSVR igre neće biti kompatibilne s PSVR2

Ono što su mnogi do sada pretpostavljali, Sony je sada potvrdio kako dosadašnje PSVR igre neće biti kompatibilne s nadolazećim Sonyjevim uređajem za virtualnu stvarnost.

PlayStation VR igre neće biti kompatibilne s PlayStation VR2 jer je PSVR2 dizajniran da bude istinsko next-gen iskustvo virtualne stvarnosti. PlayStation VR 2 ima mnogo naprednije značajke kao što je potpuno novi kontroler s haptičkim povratnim informacijama i adaptivnim okidačima te novi tracking, 3D audio, 4K HDR, a to znači da izrada igara za PlayStation VR2 zahtijeva potpuno drugačiji pristup nego za originalni PlayStation VR.

Sada se stvara pitanje hoće li ovaj nedostatak kompatibilnosti biti riješen s potencijalnim zakrpama, bilo besplatnim ili jeftinijim za dosadašnje vlasnike igre ili će developeri lansirati PSVR2 verzije svojih igara po punoj cijeni.

Iako za sada još uvijek nema potvrđenog datuma lansiranja, PSVR2 bi trebao stići na tržište početkom sljedeće godine.

Još iz kategorije

Hrvatska premijera Huawei Nova 10 pametnog telefona

Hrvatska premijera Huawei Nova 10 pametnog telefona

05.10.2022.

Huawei je objavio početak prodaje novog modela pametnog telefona - nova 10, elegantno dizajniranog uređaja s moćnom prednjom kamerom i snažnom SuperCharge 66 W značajkom.

Novo VR rješenje za poslovne korisnike iz Lenova

Novo VR rješenje za poslovne korisnike iz Lenova

04.10.2022.

Lenovo je najavio nove sve-u-jednom VR slušalice dizajnirane za poduzeća. Udoban ThinkReality VRX tankog profila sa šest stupnjeva slobode (6DoF) ima optiku u obliku palačinke i mogućnosti prolaza u punoj boji, visoke razlučivosti za aplikacije miješane stvarnosti (MR). ThinkReality VRX također je podržan kompletnim paketom end-to-end usluga kako bi se tvrtkama pomoglo u postizanju brzine do rješenja i bržem ostvarivanju povrata ulaganja.

Xiaomi 12T serija uskoro stiže na hrvatsko tržište

Xiaomi 12T serija uskoro stiže na hrvatsko tržište

04.10.2022.

Nakon futurističke i inovativne Xiaomi 11T serije, koja je napravila pravu pravcatu revoluciju pametnih telefona u fotografiji i videografiji, Xiaomi je za ovu godinu svojim korisnicima pripremio nova iznenađenja. Prošlogodišnja 11T serija je korisnicima dala pristup najboljem kinematografskom iskustvu i vrhunsku tehnologiju za profesionalce stavila u ruke inovativnih kreativaca, a sada Xiaomi nastavlja u jednako revolucionarnom smjeru.