FLAGSHIP MODEL

Predstavljen je Zenfone 11 Ultra i ASUS od njega obećava velike stvari

Predstavljen je Zenfone 11 Ultra i ASUS od njega obećava velike stvari

Asus najavio novi Zenfone 11 Ultra i otkrio sve pojedinosti svog flagship modela. Za kompaniju on označava važan prijelaz na faktor veće forme koji pruža više od svega, pakirajući bolji sustav kamere, jači procesor i veću bateriju u pomno dizajnirano kućište.

Dostupan je u četiri boje - Skyline Blue, Eternal Black, Misty Grey i Desert Sand - i dizajniran od recikliranih materijala, kao što je sto posto reciklirani aluminij korišten za njegov okvir, povećan udio ambalaže koja se može reciklirati i smanjen udio plastike kod pakiranja za 94 posto. Ima 6,78 inčni AMOLED zaslon sa 144 Hz, poboljšan Pixelworks tehnologijom. Također, zaslon čini 94 posto prednjeg dijela uređaja.

Zenfone 11 Ultra pokreće Snapdragon 8 Gen 3, koji omogućava besprijekoran rad za bilo koji zadatak, od intenzivnih sesija igranja do multitaskinga s lakoćom. Uz 16 GB radne memorije i 512 GB interne memorije te bateriju od 5500 mAh, osiguran je dugotrajan i besprijekoran rad. Konkretnije, baterija je poboljšana za 26,5 posto u odnosu na prethodnu generaciju.

Također, nadograđen je kako bi uključio mogućnost HyperCharge od 65W za maksimalne performanse punjenja, što korisnicima omogućuje brzo i učinkovito napajanje svojih uređaja. Za dodatnu pogodnost, Zenfone 11 Ultra podržava bežično punjenje putem bilo kojeg Qi-kompatibilnog bežičnog punjača. Kamera od 50 MP podržana je naprednim značajkama kao što je 6-Axis Hybrid Gimbal Stabilizer 3.0, Super HyperSteady video stabilizacija i OZO Audio-powered 3D surround snimanje zvuka.

AI podrška dodatno poboljšava korisničko iskustvo, uvodeći značajke kao što su HyperClarity i AI Object Sense, koje pomažu u snimanju realističnih slika i hvatanju svakog životnog trenutka. HyperClarity, aktiviran tijekom zumiranja, znači neznatno povećava jasnoću slike kroz modele dubokog učenja, rekonstrukciju slika i dodavanje detalja na temelju AI prepoznavanja. Uz to, prednja kamera od 32 MP ima poboljšane performanse pri slabom osvjetljenju i širi kut, osiguravajući kvalitetne selfije čak i u izazovnim okruženjima.