JEDNOSTAVNO I PRAKTIČNO

Philips predstavio nove kućanske uređaje s inovativnom tehnologijom

Philips predstavio nove kućanske uređaje s inovativnom tehnologijom

Philips Domestic Appliances je predstavio kućanske uređaje u četiri kategorije, u kojima će svatko pronaći ponešto za sebe. Riječ je o parnoj postaji s ugrađenom kamerom i umjetnom inteligencijom, aparatima koji daju 12 napitaka, tjesteninu za manje od deset minuta, a sve zahvaljujući inovativnoj tehnologiji. Predstavljeni su i Airfryer na vrući zrak te bežični usisavač koji istovremeno usisava prašinu, prljavštinu, mrlje i tekućine.

Konkretnije, to su Philips PerfectCare Series 9000, LatteGo 5400, Airfryer Combi XXL Connected i AquaTrio 9000. Svi su modernog dizajna, čime se ruše stereotipi o obavljanju kućanskih poslova i pruža revolucionarna rješenja za kućanstvo. Jer, uz sve što nudi Philips DA, pranje podova postaje jednosravno i brzo, glačanje odjeće obavi se u nekoliko poteza, kuhanje obroka više ne zahtijeva potpunu prisutnost u kuhinji, a do kave se dolazi uz nekoliko dodira po ekranu.

Bežični štapni usisavač AquaTrio 9000

Riječ je o uređaju koji se sastoji od 3-u-1 modularnog sustava, odnosno modula za usisavanje i pranje, modula za usisavanje i malog ručnog usisavača. Uz to, LED svjetla na usisnom nastavku pomažu u uočavanju skrivene prljavštine. Prolivena kava, blatnjavi tragovi šapica ili razbijeno jaje nestati će u par trenutaka, a uređaj će se nakon toga sam očistiti u svega četiri minute, što znači da nema čišćenja nakon čišćenja.

Parna postaja s ugrađenom kamerom i umjetnom inteligencijom PerfectCare Series 9000

To je jedina parna postaja na svijetu koja prepoznaje različite vrste tkanina koje se glačaju, što je čini idealnom za one koji cijene svaki odjevni komad. Zahvaljujući tisućama raznih tkanina pohranjenih u memoriji, umjetna inteligencija uz pomoć ugrađene kamere analizira i određuje koju vrstu materijala glačate te automatski prilagođava razinu temperature i pare svakoj tkanini. To garantira glačanje bez progorijevanja i napora, od trapera do svile. Odjeća zbog toga duže traje i izgleda kao nova.

Airfryer Combi XXL Connected

Ovaj pametni uređaj ima 22-u-1 funkcija kuhanja vrućim zrakom i sadrži termometar za hranu, programe automatskog kuhanja. Lako se može povezati s aplikacijom NutriU za vođeno kuhanje te brže i jednostavnije pripremanje recepata. To omogućuje upravljanje aparatom na daljinu, te praćenje postupka pripreme hrane bez potrebe za stalnim odlascima u kuhinju, kao i primanje obavijesti kada je jelo gotovo. Za sve one koji obožavaju tjesteninu, pripremanje ukusne domaće tjestenine nikad neće biti lakše jer uz Philips aparat za tjesteninu svježa tjestenina je spremna za manje od 10 minuta. U ovom se uređaju može napraviti do deset različitih oblika tjestenine, a tehnologija automatskog vaganja i istiskivanja omogućuje pripremu tjestenine bez imalo napora.

Flip & Juice blender

Dostupan je u istoj kategoriji kao Airfryer. Ima mogućnosti velike brzine i, zahvaljujući revolucionarnom dizajnu vrča i integriranom filtru, može izraditi napitak s teksturom prilagođenom svačijim osobnim preferencijama. Od svilenkastih gustih napitaka do bistrih ili kašastih sokova te maslaca od orašastih plodova. Kombinira blendanje i cijeđenje u jednom rješenju, čime se štedi prostor u kuhinji.

Aparat za kavu Philips LatteGo 5400

Precizno melje svježa zrna kave i priprema 12 različitih napitaka, svaki s mogućnošću potpune personalizacije jačine i količine. Sadrži i inovativni sustav LatteGo za svilenkastu mliječnu pjenu, intuitivni dodirni zaslon u boji za jednostavno korištenje te opciju "Extra shot" za dodatni ristretto, odnosno, jaču dozu kofeina.