NE MORATE GA SE RIJEŠITI

Ovo je pet načina kako iskoristiti stari Android pametni telefon

Ovo je pet načina kako iskoristiti stari Android pametni telefon

Stari Android pametni telefon može biti koristan na razne načine pa ga se ne treba riješiti nakn kupovine novog.

Svakako, sve je mnogo bolje od toga da ga se baci u neku ladicu gdje će skupljati prašinu i nikad više biti od koristi ikome.

Stoga, kroz nastavak teksta donijet ćemo pet najbitnijih načina za korištenje starog pametnog telefona i možda se zamislite pa ga ponovno pokrenete i pružite mu novu šansu.

1. Višestruka kamera

U današnje vrijeme društvenih mreža iznimno su popularne takve kamere i zašto ne postaviti stari pametni telefon kao kameru na ulazna vrata prostorije, unutar nje ili na vozilo kako bi bio koristan u tom smislu? Tko zna što možete "uhvatiti". Možda nešto iznimno zabavno, a možda neki bitan dokaz u nekoj od neželjenih situacija.

2. Music i audio player

Nekad su postojali uređaji kao iPod ili razni MP3 playeri, a to može postati stari Android uređaj. Tako nešto idealno je ako ne želite trošiti prostor na primarnom pametnom telefonu, posebno ako konzumirate sadržaj i kad ste offline.

3. Dvostruki autentifikator

Idealno za one koji žele ojačati zaštitu. Uz njega se može autentificirati sve što radite, tako da nitko sa strane ne može gdje ne treba. Plus, može poslužiti kao rezervni način pristupa određenim podacima. Ili, može biti idealan backup uređaj, no onda je pametno ne spajati ga na internet.

4. Emulator

Fanovi retro gaminga ovdje mogu doći na svoje. Uz emulatore i gaming kontrolere, na starom pametnom telefonu možete igrati neke stare naslove.

5. Digitalni okvir za fotografije

Oni koji baš ne znaju za što bi koristili stari pametni telefon, a ne žele da skuplja prašinu, mogu ga pretvoriti u dekorativni detalj. Prebacite fotografije koje želite na njega i neka se prikazuju na ekranu tamo gdje vam najviše odgovara.