Sponzorirano

Najnoviji Huawei flagship P60 Pro donosi brojne kreativne opcije fotografiranja

Najnoviji Huawei flagship P60 Pro donosi brojne kreativne opcije fotografiranja

Najnoviji HUAWEI P60 Pro flagship pomaknuo je granice mobilne fotografije i otvorio razne opcije kreativnog izražavanja koje su u ne tako davnoj prošlosti bile dostupne samo profesionalnim fotografima. Može se pohvaliti snažnim sustavom kamera te naprednim hardverom i softverom, koji u kombinaciji rezultiraju zapanjujućim fotografijama u različitim scenarijima.

Kamera na HUAWEI P60 Pro svakako se ističe se kao superiorna u odnosu na druge mobilne kamere što je potvrdio  DXOMARK na čije je vodeće mjesto i zasjeo po lansiranju, zahvaljujući kombinaciji nekoliko čimbenika, uključujući napredni hardver, inovativne značajke i softversku optimizaciju.

Evo nekoliko razloga i značajki koje osiguravaju fantastične fotografije:

  1. Senzori visoke kvalitete:

HUAWEI P60 Pro koristi senzore kamere visoke razlučivosti koji hvataju više detalja i proizvode oštrije slike. Veća veličina senzora omogućuje bolju osjetljivost na svjetlo, što rezultira poboljšanim performansama pri slabom osvjetljenju i smanjenom bukom. Kako bi poboljšao iskustvo portretne fotografije, HUAWEI P60 Pro koristi namjenski senzor dubine. Ovaj senzor omogućuje uređaju precizno odvajanje subjekta od pozadine, stvarajući efekt bokeh profesionalnog izgleda. Korisnici mogu postići impresivne portretne snimke s prekrasno zamućenom pozadinom koja ističe subjekt.

  1. Optička stabilizacija slike (OIS):

OIS tehnologija integrirana je u sustav kamere P60 Pro. Pomaže u stabilizaciji fotoaparata i kompenzira pokrete ruku ili vibracije, što rezultira oštrijim slikama, posebno u situacijama slabog osvjetljenja ili kada se koristi značajka zumiranja.

  1. Svestrane postavke kamere:

P60 Pro ima svestrane postavke s kamerama koje pokrivaju različite žarišne duljine i scenarije snimanja. Kombinacija primarne kamere, ultraširokokutne leće, telefoto leće i senzora dubine nudi korisnicima širok raspon kreativnih opcija, od snimanja detaljnih krupnih planova do ekspanzivnih pejzaža. Huawei P60 Pro također ima prednju kameru visoke rezolucije, savršenu za selfije i video pozive. Opremljen AI značajkama ljepote, može inteligentno poboljšati crte lica, što rezultira laskavim autoportretima.

  1. Optimizacija temeljena na umjetnoj inteligenciji:

HUAWEI P60 Pro uključuje napredne algoritme umjetne inteligencije (AI) koji optimiziraju postavke kamere na temelju snimljene scene. AI prepoznaje različite scenarije i prilagođava parametre kao što su ekspozicija, ravnoteža boja i fokus kako bi se postigli optimalni rezultati. Ova AI optimizacija osigurava da korisnici mogu snimiti živopisne i dobro eksponirane fotografije bez potrebe za ručnim podešavanjem postavki. Sustav kamere HUAWEI P60 Pro pokretan je naprednim algoritmima umjetne inteligencije (AI), koji optimiziraju postavke na temelju scene koja se snima. AI prepoznaje različite scenarije kao što su krajolici, portreti, hrana ili uvjeti slabog osvjetljenja i prilagođava parametre kamere u skladu s tim, što rezultira živopisnim, dobro eksponiranim slikama.

  1. Noćni način rada i izvedba pri slabom osvjetljenju:

Namjenski noćni način rada P60 Pro osmišljen je da briljira u uvjetima slabog osvjetljenja. Kombinira višestruku ekspoziciju i napredne tehnike obrade slike za hvatanje više svjetla, smanjenje šuma i poboljšanje detalja. Ova značajka omogućuje korisnicima snimanje zapanjujućih fotografija noćnog neba, gradskih pejzaža ili drugih scena pri slabom osvjetljenju s impresivnom jasnoćom i svjetlinom.

  1. Ručne kontrole i profesionalni način rada:

HUAWEI P60 Pro nudi ručne kontrole i profesionalni način rada, omogućujući korisnicima veću kontrolu nad postavkama kamere. Ova je značajka posebno korisna za fotografske entuzijaste ili profesionalce koji preferiraju fino podešavanje postavki kao što su ISO, brzina zatvarača, fokus i ravnoteža bijele kako bi postigli željenu kreativnu viziju.

  1. Napredna softverska obrada:

Huawei je mnogo uložio u razvoj snažnih softverskih algoritama koji poboljšavaju kvalitetu slike. Softverska obrada na P60 Pro fino podešava detalje, smanjuje šum, poboljšava dinamički raspon i optimizira boje, što rezultira fotografijama koje su vizualno privlačne i vjerne životu.

Važno je napomenuti da je kvaliteta fotoaparata subjektivna stvar i da različiti pametni telefoni mogu briljirati u određenim područjima. Dok sustav kamere HUAWEI P60 Pro nudi uvjerljivu kombinaciju hardverskih i softverskih značajki, osobne preferencije, stilovi snimanja i specifični zahtjevi mogu se razlikovati među pojedincima, ali većina eksperata i profesionalaca. Osim fotografije, HUAWEI P60 Pro nudi iznimne mogućnosti snimanja videa. Podržava 4K video snimanje pri različitim brzinama kadrova, omogućujući korisnicima snimanje videozapisa sa zapanjujućim detaljima i jasnoćom. Napredna tehnologija stabilizacije kamere pomaže u smanjenju podrhtavanja i trzaja, što rezultira glatkim videozapisima profesionalnog izgleda.

Sve u svemu, sustav kamere HUAWEI P60 Pro nudi sveobuhvatno i moćno fotografsko iskustvo. Bilo da ga koristi profesionalni fotograf ili entuzijastični korisnik kamere pametnog telefona, HUAWEI P60 Pro sigurno će impresionirati sve korisnike.

Posebne ponude:

Dostupan u regularnoj prodaji u elegantnoj crnoj boji i jedinstvenom Rococo Pearl uzorku, P60 Pro savršeno se nadograđuje s ultimativnim pametnim satom Huawei Watch Ultimate. Watch Ultimate - najnovije remek djelo u kategoriji pametnih satova, utjelovljuje vrhunac tehnologije i dizajnerske inovacije među Huawei nosivim uređajima. Majstorski dizajniran, Watch Ultimate krase najsuvremenije značajke, a stvoren je za odvažne korisnike koji ne pristaju na ništa manje od izvrsnog.

Preporučena maloprodajna cijena HUAWEI P60 Pro pametnog telefona je 1.199,00 eura. Za više informacija posjetite: https://consumer.huawei.com/hr/phones/p60-pro/.