VELIKA PRIZNANJA

Magic6 Pro: Prvi pametni telefon kojem je DXOMARK dao pet zlata

Magic6 Pro: Prvi pametni telefon kojem je DXOMARK dao pet zlata

Honor Magic6 Pro prvi je pametni telefon kojemu je DXOMARK dodijelio pet zlatnih oznaka 2024., a ističe se u svim segmentima sa stražnjom kamerom i kamerom za selfie, audio iskustvom, zaslonom i dugotrajnom baterijom.

Podižući mobilnu fotografiju na novu razinu, Magic6 Pro dobio je zlatnu oznaku za stražnju i za selfie kameru. Sofisticirani AI slikovni sustav uređaja koji sadrži prednju kameru visoke rezolucije i snažne stražnje kamere, osigurava zadivljujuće fotografije i videozapise u različitim uvjetima. S ocjenom 155 u DXOMARK audio testu, Magic6 Pro dokazao se i po pitanju audio performansa.

Također, OLED zaslon rezolucije 1280x2800 piksela, s brzinom osvježavanja od 120 Hz, dobio je najbolju ocjenu 157 u DXOMARK testu zaslona.

Vodeći na ljestvici baterija s najvišim rezultatom od 157, Magic6 Pro opremljen je baterijom od 5600 mAh koja pruža više od tri i pol dana autonomije pri umjerenom korištenju.

Pet zlatnih oznaka DXOMARK-a koje su pripale Magic6 Pro pametnom telefonu predstavljaju značajnu prekretnicu za Honor i industriju pametnih telefona.

"Jako smo ponosni na izvanredna postignuća Magic6 Pro i DXOMARK-ovo priznanje s pet zlatnih oznaka. To je dokaz naše predanosti u pomicanju granica onoga što je moguće s pametnim telefonima. Magic6 Pro utjelovljuje našu viziju pružanja neusporedivog korisničkog iskustva, kombinirajući vrhunske tehnologije s dizajnom usmjerenim na korisnika", ističu iz Honora.

Ovaj uređaj dolazi u crnoj i zelenoj boji, po početnoj cijeni od 1299 eura.