IFA 2023

IFA 2023: Lenovo predstavio nove gaming uređaje i 3D monitor

IFA 2023: Lenovo predstavio nove gaming uređaje i 3D monitor
Goran Matošević / Tomich Productions

Lenovo je najavio nekoliko novih proizvoda i rješenja sajmu IFA Berlinu koji uključuju inovacije prilagođene umjetnoj inteligenciji u igrama, 3D monitor, softverska rješenja, raznovrsne dodatke.

Novi Lenovo Legion Go je prvi Windows gaming ručni uređaj tvrtke koji igračima daje više slobode za igranje bilo gdje. Zajedno s novim Legion naočalama opremljenim mikro-OLED-om i novim Legion E510 7.1 RGB gaming In-Ear slušalicama, debi Go je označio širenje Lenovo Legion ekosustava gaming uređaja, monitora, dodataka, softvera i usluga.

Legion Go donosi moć Windows PC igranja u faktor oblika ručnog mobilnog uređaja, pokretan procesorima AMD Ryzen Z1 serije koji oživljavaju igre na njegovom 8,8-inčnom PureSight Gaming zaslonu. Legion naočale iskorištavaju mikro-OLED tehnologiju kako bi pružile iskustvo gledanja na velikom ekranu koje stane u džep, dok E510 7.1 RGB slušalice za igranje u ušima nude zvuk visoke rezolucije 7.1 surround zvuka s višenamjenskim ugrađenim kontrolerom.

Lenovo Legion 9i je prvo 16-inčno gaming prijenosno računalo u Legionovom ekosustavu iu svijetu, sa samostalnim sustavom hlađenja tekućinom, dizajnirano za igrače i kreatore s velikim grafičkim zahtjevima za tijek rada koji trebaju kompletan razvojni studio u svojoj torbi . 9i predvodi Legion liniju koja također uključuje Pro seriju za natjecateljske igrače i Slim seriju za igrače koji cijene agilnost, kao i Legion zaslone i periferne uređaje. U Berlinu su također najavljeni 16” gaming ruksak GB700 i GB400, dvije opcije ruksaka koji igračima daju izbor između tanke i lagane agilnosti ili dodatne pohrane.

Uz nove uređaje za igranje, Lenovo je predstavio nove alate i potrepštine za krajnje poslovne korisnike. Njegov novi monitor, softver i dodaci nisu dizajnirani samo za povećanje sposobnosti udaljene i hibridne radne snage, već i za rješavanje značajnih izazova s kojima se suočavaju tvrtke dok digitaliziraju operacije u svim odjelima.

Novi ThinkVision 27 3D monitor je 27-inčni, 2D/3D kompatibilan monitor bez naočala koji nudi besprijekorne 3D efekte i praćenje pogleda u stvarnom vremenu. Žičane VOIP slušalice i žičane ANC slušalice Gen 2 visoko su kvalitetna audio rješenja za profesionalce u hibridnim radnim okruženjima. Oni uključuju ugrađenu kutiju za upravljanje pozivima, aktivno poništavanje buke s potonjom i kompatibilnost s popularnim platformama za konferencije.