SPONZORIRANO

Huaweijev Pura 70 Pro s moćnom kamerom stigao i u Hrvatsku

Najnovija značajka Ultra Speed Snapshot omogućuje "zamrzavanje" pokreta subjekta kojeg se fotografira.

Huaweijev Pura 70 Pro s moćnom kamerom stigao i u Hrvatsku

Huaweijev najnoviji pametni telefon Pura 70 Pro stigao je i u Hrvatsku, a može ga se kupiti u crnoj i bijeloj boji. Poseban je upravo po estetskom dijelu jer se dizajn i performanse stapaju u jedno, kako navode u kineskoj kompaniji.

Čak su dodijelili i ime dizajnerskom smjeru u kojem ide ova serija, a ono glasi Fashion Forward. Što bi u slobodnom prijevodu značilo da je stil ispred svega. A tu je i Forward Symbol dizajn koji "utjelovljuje svježi pristup, spajajući fotografiju, dizajn i stil".

Telefon dolazi s Ultra Lighting glavnom kamerom s podesivim otvorom blende i velikim senzorom za bolji protok svjetla. Najnovija značajka Ultra Speed Snapshot omogućuje "zamrzavanje" pokreta subjekta kojeg se fotografira – bilo da se radi o sceni napadača koji se brzo probija prema golu ili lopte koja leti kroz zrak. Korisnici se mogu u potpunosti približiti kadru s telefoto kamerom koja je idealna za snimanje kućnih ljubimaca ili sportskih aktivnosti iz daljine. Upravo ova mogućnost je ono što bi na tržištu trebalo razdvajati Pura 70 Pro od konkurencije.

Podržava raspon zumiranja do 200x, a XD Fusion Pro Engine tehnologija omogućuje nevjerojatnu količinu jasnih detalja, čak i ako se radi o jako udaljenom kadru. Kamera sadrži i Macro telefoto kameru uz 35x Macro Zoom koji omogućuje fotografiranje nevjerojatnih detalja sa samo 5 cm udaljenosti, pa čak i u okruženju slabog osvjetljenja.

Snimanje brzih fotografija izazovno je iz mnogo razloga, osobito zbog podosta dugog čekanja na savršenu snimku subjekta u pokretu. Međutim, uz značajku XD Motion Engine, fotografiranje takvih scena nikada nije bilo lakše.

Pura 70 Pro rasi veliki 6,8-inčni X-True zaslon s brzinom osvježavanja slike do 120 Hz, a podržava i 2500 nita svjetline te tako korisnicima pruža preciznu i živopisnu reprodukciju boja.

Uređaj je opremljen Kunlun Glass staklom koje pojačava otpornost na padove za 100 posto, a tu je i baterija od 5050 mAh, koja zajedno s 80W Supercharge tehnologijom brzog punjenja može napuniti uređaj do 50 posto u samo 15 minuta.

Početna cijena ovog pametnog telefona je 1199 eura.