PERFORMANSE I STIL

Huaweijev pametni sat Watch Fit 3 dolazi uz Fashion Squared koncept

Nasljeđuje klasični kvadratni dizajn ranijih modela iz te serije, a donosi napredne značajke za fitness i praćenje zdravlja.

Huaweijev pametni sat Watch Fit 3 dolazi uz Fashion Squared koncept

Huawei je predstavio Watch Fit 3, najnovije izdanje Watch Fit serije pametnih satova, uz slogan "Fashion Forward", koji sadrži bit njegovih nosivih proizvoda, a istovremeno i težnju brenda da osigura mjesto inovatora na tržištu. Također, iz tog slogana proizašao je i koncept "Fashion Squared".

Watch Fit 3 nasljeđuje klasični kvadratni dizajn ranijih modela iz te serije, a donosi napredne značajke za fitness i praćenje zdravlja. Dolazi u četvrtastom obliku, sadrži sveobuhvatna sportska i zdravstvena ažuriranja i korisnicima pruža poboljšano iskustvo korištenja aplikacije StayFit, kao i nove tehnologije za praćenje zdravlja TruSleepTM 4.0 i TruSeenTM 5.5. Korisnicima su također na raspolaganju i pet novih sportskih načina rada, uključujući padel.

Sat je tanak 9,9 mm i težak 26 g, a tijelo od aluminijske legure i glatka metalna kopča odgovaraju svakom stilu. Korisnici također mogu birati između različitih boja remena sata. Remenje se lagano zamjenjuje pa ih korisnici mogu mijenjati prema svome raspoloženju i stilu.

Ima i ultra lagani 1,82-inčni AMOLED 2.5D zaslon visoke razlučivosti s nevjerojatnim omjerom zaslona prema tijelu od 77,4 posto koji podržava maksimalnu svjetlinu do 1500 nita te se automatski prilagođava korisnikovom okruženju, osiguravajući tako optimalnu vidljivost u uvjetima slabog ili jakog osvjetljenja.

Podržava animacije za zagrijavanje i hlađenje tijela za uobičajene vježbe, uključujući trčanje, biciklizam i plivanje, a Huawei Health aplikacija nudi više od 660 tečajeva vježbanja koje je osmislila globalna fitness i lifestyle ikona Pamela Reif. Korisnicima je na raspolaganju više od stotinu sportskih načina rada, uz neke prinove poput padela i nogometa. Uz TruSleepTM 4.0 i TruSeenTM 5.5 tehnologiju sat detaljno prati kvalitetu sna i vitalne znakove.

Baterija mu može izdržati do deset dana uz samo jedno punjenje, a puni se brzo i potrebno mu je svega deset minuta kako bi se napunio da izdrži cijeli dan korištenja.

Također, Watch Fit 3 se može jednostavno spojiti s bilo kojim Huawei uređajem, ali i sa svim ostalim Android i iOS uređajima.