Huawei predstavio Huawei Band 4

Huawei predstavio Huawei Band 4

Huawei je predstavio Huawei Band 4, svestranu pametnu narukvicu koja prati tjelesnu aktivnosti te spaja estetski i ergonomski dizajn kako bi laganom i jednostavnom upotrebom promicala zdrave životne navike, ističu u Huaweiju i dodaju da kombinacijom elegantnog minimalnog stila i jednostavnog prilagođavanja zaslona, sofisticiranim praćenjem i širokom kompatibilnošću načina vježbanja, Huawei Band 4 postavlja korisničko iskustvo u središte fitness tehnologije. Uz to sve, Huawei Band 4 pruža impresivno trajanje baterije do čak devet dana te se može puniti jednostavnim USB punjačem.

Huawei Band 4 ima odvojivo kućište s ugrađenim USB sučeljem, stvarajući jednostavno rješenje za punjenje, dok je sam sat savršeno dizajniran u elegantan pojas ručnog zgloba osiguravajući udobno nošenje. Ekran narukvice pruža atraktivan vizualni doživljaj s poboljšanim i detaljnijim kontrastom te jasnijim zaslonom u boji. Osiguravajući najbolje korisničko iskustvo, zaslon može smjestiti do 35 znakova odjednom s novim ikonama  boji. Narukvica također nasljeđuje "All-touch + Home" dizajn koji osigurava preciznu reaktivnost zaslona osjetljivog na dodir, zahvaljujući sofisticiranom upravljanju dodirom. Izuzetno prilagodljiva, Huawei Band 4 pametna narukvica u Hrvatskoj je dostupna u Graphite Black boji.

Huawei TruSeen TM 3.5 tehnologija kombinira niz visoko preciznih senzora s inteligentno dizajniranim softverom za pružanje detaljnog praćenja otkucaja srca. Oslanja se na poseban algoritam mjerenja otkucaja srca koji prikuplja brojne podatke o brzini otkucaja i uzima u obzir različite biološke čimbenike korisnika, kao što su indeks tjelesne mase i dob.

Osim vježbanja, algoritam pametnog praćenja olakšava radno opterećenje pametnim prilagođavanjem frekvencije praćenja otkucaja srca na temelju stanja vježbanja, nudeći cjelovit raspon podataka o otkucaju srca tijekom 24 sata. Huawei Band 4 inteligentno će upozoriti korisnike kada je brzina otkucaja srca na gornjoj granici, također će navesti i kada je srčani ritam korisnika unutar normalnog raspona, te ih potaknuti na početak vježbanja niskog intenziteta, formirajući dobre navike vježbanja.

„Huawei TruSleepTM 2.0 pruža detaljno nadgledanje ciklusa spavanja, pružajući korisniku važne povratne informacije o vlastitom obrascu. Inteligentnim otkrivanjem različitih faza ciklusa spavanja, Huawei TruSleepTM 2.0 može razumjeti korisnički način spavanja i pružiti prijedloge za poboljšana ponašanja u snu. Narukvica podržava devet načina rada za vježbanje, uključujući pritom: trčanje, hodanje i bicikliranje, ekliptični trening, veslanje i slobodan trening. S uključenim odabranim načinom rada, korisnici mogu lakše pratiti i sinkronizirati podatke vježbanja na svoje telefone, kako bi ih pomnije promotrili ili podijelili s drugima. Osim što prati funkcije tijela i napredak vježbanja, narukvica također nudi i upozorenja na poziv, funkciju pretraživanja telefona, mogućnosti daljinskog fotografiranja, pametni sat te podsjetnik na kretanje tijekom dugog sjedenja kako bi potaknuo korisnike da budu aktivni. Huawei Band 4 je vodootporan do dubine od 50 metara“, ističu u Huaweiju.

Još iz kategorije

Pametni satovi i narukvice našli put do kupaca, a potražnja oštro raste

Pametni satovi i narukvice našli put do kupaca, a potražnja oštro raste

13.11.2019. komentiraj

Tržište nosivih uređaja nastavlja s rastom i dogodine će, prognozira Gartner u svom novom izvješću koje se tiče ove industrije, dostići vrijednost od 52 milijarde američkih dolara, što je rast od 27 posto u odnosu na 2019. Pozitivne su to vijesti za proizvođače, koji su nekako došli na svoje poslije početnog lutanja i pesimizma kako im trud neće polučiti plodom. Ujedno, rast će se nastaviti i narednih godina.

AOC predstavio novi monitor Q27T1

AOC predstavio novi monitor Q27T1

12.11.2019. komentiraj

Kao što je najavljeno početkom ove godine, korisnici usmjereni na dizajn imaju priliku konačno na svoj radni stol staviti novi AOC Q27T1 monitor čiji dizajn potpisuje Porsche F.A Studio. Monitor od 68.6 cm (27 inča) s QHD rezolucijom IPS panela, dizajnom bez ruba i s tri strane skoro bez okvira, te jedinstvenim asimetričnim postoljem, spoj je živahnog dizajna i prvoklasne tehnologije koji posao pretvaraju u zadovoljstvo, a od sada je dostupan i u trgovinama.

Novi oblik korisničkog iskustva

Novi oblik korisničkog iskustva

12.11.2019. komentiraj

Rakuten Viber, jedna od vodećih komunikacijskih platformi u svijetu, otkriva novo osvježenje aplikacije. Funkcija Izdvojeno stavlja veći naglasak na otkrivanje izdvojenih lokalnih sadržaja. Stvara interaktivan i zanimljiv prečac do svih važnih tema i aktivnosti na lokalnoj razini. Kartica Izdvojeno dostupna je za iOS i Android uređaje, a već je sada vidljiva većini korisnika.