Huawei predstavio Huawei Band 4

Huawei predstavio Huawei Band 4

Huawei je predstavio Huawei Band 4, svestranu pametnu narukvicu koja prati tjelesnu aktivnosti te spaja estetski i ergonomski dizajn kako bi laganom i jednostavnom upotrebom promicala zdrave životne navike, ističu u Huaweiju i dodaju da kombinacijom elegantnog minimalnog stila i jednostavnog prilagođavanja zaslona, sofisticiranim praćenjem i širokom kompatibilnošću načina vježbanja, Huawei Band 4 postavlja korisničko iskustvo u središte fitness tehnologije. Uz to sve, Huawei Band 4 pruža impresivno trajanje baterije do čak devet dana te se može puniti jednostavnim USB punjačem.

Huawei Band 4 ima odvojivo kućište s ugrađenim USB sučeljem, stvarajući jednostavno rješenje za punjenje, dok je sam sat savršeno dizajniran u elegantan pojas ručnog zgloba osiguravajući udobno nošenje. Ekran narukvice pruža atraktivan vizualni doživljaj s poboljšanim i detaljnijim kontrastom te jasnijim zaslonom u boji. Osiguravajući najbolje korisničko iskustvo, zaslon može smjestiti do 35 znakova odjednom s novim ikonama  boji. Narukvica također nasljeđuje "All-touch + Home" dizajn koji osigurava preciznu reaktivnost zaslona osjetljivog na dodir, zahvaljujući sofisticiranom upravljanju dodirom. Izuzetno prilagodljiva, Huawei Band 4 pametna narukvica u Hrvatskoj je dostupna u Graphite Black boji.

Huawei TruSeen TM 3.5 tehnologija kombinira niz visoko preciznih senzora s inteligentno dizajniranim softverom za pružanje detaljnog praćenja otkucaja srca. Oslanja se na poseban algoritam mjerenja otkucaja srca koji prikuplja brojne podatke o brzini otkucaja i uzima u obzir različite biološke čimbenike korisnika, kao što su indeks tjelesne mase i dob.

Osim vježbanja, algoritam pametnog praćenja olakšava radno opterećenje pametnim prilagođavanjem frekvencije praćenja otkucaja srca na temelju stanja vježbanja, nudeći cjelovit raspon podataka o otkucaju srca tijekom 24 sata. Huawei Band 4 inteligentno će upozoriti korisnike kada je brzina otkucaja srca na gornjoj granici, također će navesti i kada je srčani ritam korisnika unutar normalnog raspona, te ih potaknuti na početak vježbanja niskog intenziteta, formirajući dobre navike vježbanja.

„Huawei TruSleepTM 2.0 pruža detaljno nadgledanje ciklusa spavanja, pružajući korisniku važne povratne informacije o vlastitom obrascu. Inteligentnim otkrivanjem različitih faza ciklusa spavanja, Huawei TruSleepTM 2.0 može razumjeti korisnički način spavanja i pružiti prijedloge za poboljšana ponašanja u snu. Narukvica podržava devet načina rada za vježbanje, uključujući pritom: trčanje, hodanje i bicikliranje, ekliptični trening, veslanje i slobodan trening. S uključenim odabranim načinom rada, korisnici mogu lakše pratiti i sinkronizirati podatke vježbanja na svoje telefone, kako bi ih pomnije promotrili ili podijelili s drugima. Osim što prati funkcije tijela i napredak vježbanja, narukvica također nudi i upozorenja na poziv, funkciju pretraživanja telefona, mogućnosti daljinskog fotografiranja, pametni sat te podsjetnik na kretanje tijekom dugog sjedenja kako bi potaknuo korisnike da budu aktivni. Huawei Band 4 je vodootporan do dubine od 50 metara“, ističu u Huaweiju.

Još iz kategorije

Mobiteli bez tipki postaju svakodnevnica

Mobiteli bez tipki postaju svakodnevnica

21.01.2020. komentiraj

Apple je pokrenuo promjene uklanjanjem utora za slušalice na iPhone modelima, što su počeli pratiti brojni proizvođači Android pametnih telefona, a 2020. bi se mogla pamtiti kao godina u kojoj su Sentons i Sensel započeli jedan zanimljivi trend - uređaje bez ikakvih tipki.

Dva nova 27-inčna QHD monitora iz AOC-a

Dva nova 27-inčna QHD monitora iz AOC-a

19.01.2020. komentiraj

AOC najavljuje dva nova 27-inčna gejming monitora iz svoje nove G2 linije s QHD rezolucijom (2560 x 1440 piksela): Q27G2U i zakrivljeni CQ27G2U s agresivnimm radijusom zakrivljenosti od 1500 milimetara što povećava doživljaj igranja. Oba monitora imaju VA ploče koje kombiniraju visoku brzinu odziva i brzinu osvježavanja. S brzinom osvježavanja od 144 Hz, korisnici mogu uživati u glatkom i imerzivnom igranju, dok vrijeme odziva (MPRT) od 1 ms (vrijeme reakcije u pokretnoj slici) omogućuje vizualno snimanje bez zamućenja.

Huawei isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona u 2019. godini

Huawei isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona u 2019. godini

17.01.2020. komentiraj

Huawei Consumer Business Group je objavio kako je do kraja 2019. godine isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona. Snažna prodaja rezultat je predanosti u istraživanju 5G tehnologije, a Huaweijevo liderstvo u 5G tehnologiji dodatno je ojačano.