PRECIZNO DIZAJNIRANE

Huawei lansira lagane i kompaktne TWS slušalice s baterijom koja traje 40 sati

Huawei lansira lagane i kompaktne TWS slušalice s baterijom koja traje 40 sati

Huawei je predstavio FreeBuds SE 2, najnoviji dodatak liniji True Wireless Stereo (TWS) bežičnih slušalica. Dizajnirane su da bi bile lagane i kompaktne.

Temeljitim ergonomskim inženjeringom i opsežnim testiranjem na više od 300.000 različitih ušnih kanala, umetci za uši su precizno izrađeni kako bi savršeno pristajali većini korisnika, predstavljajući otvoreni dizajn koji smanjuje pritisak na ušni kanal kako bi se osigurala cjelodnevna udobnost. Zaobljena silueta slušalica osigurava sigurnije držanje u ruci. Dostupne su u modernoj bijeloj boji, a od 16. listopada i do isteka zaliha, dolaze besplatno uz Watch GT 4.

Slušalice nude više od 40 sati trajanja baterije za neprekidnu audio i video reprodukciju i nude opciju višestrukog punjenja putem jednom potpuno napunjenog kućišta. S jednim punim punjenjem na kućištu, slušalice pružaju devet sati kontinuirane reprodukcije glazbe.

FreeBuds SE 2 su prošle 26 rigoroznih testova pouzdanosti, jamčeći vrhunsku kvalitetu zvuka. Uz Bluetooth 5.36, korisnici se mogu povezati s uređajima koje pokreću EMUI, Android, iOS i drugi. Otpornost slušalica na vodu i prašinu s oznakom IP547 osigurava bezbrižnost tijekom vježbanja u teretani i aktivnosti na otvorenom poput odbojke na pijesku.

Zahvaljujući praktičnoj značajki lociranja putem melodije zvona, korisnici mogu lako locirati izgubljene slušalice. Prilagodljive interaktivne geste slušalica omogućuju korisnicima upravljanje reprodukcijom glazbe, odgovaranje na pozive i još mnogo toga, a sve uz nekoliko dodira slušalica. Dostupne su po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 49 eura.