OPEN-EAR

Huawei FreeClips slušalice prilagođavaju se svakoj situaciji, od fitnessa do posla

Huawei FreeClips slušalice prilagođavaju se svakoj situaciji, od fitnessa do posla

Tržište audio opreme najveće inovacije donosi u unutarnjim zvučnim sistemima, dok se po pitanju dizajna pomaci događaju daleko sporije. Za mnoge korisnike slušalice koje se stavljaju unutar uha nisu najdraža opcija, ali su svejedno postale dominantan proizvod sektora bežičnih audio gadgeta. Najnovije generacije slušalica polagano predstavljaju open-ear, otvoreni dizajn koji donosi još veću raznolikost na ovo konzervativno tržište.

Dok su bežične slušalice koje se umeću u uši prikladne za audiofile, njihov dizajn inherentno ih čini podložnima klizanju i ispadanju s ušiju te mogu uzrokovati fizičku nelagodu ako se nose dulje vrijeme. Slušalice otvorenog dizajna nastoje otkloniti ove nedostatke, ali ipak - većina predstavljenih proizvoda nije bila uspješna u tome.

No, situacija se pozitivno promijenila nedavnim lansiranjem Huawei FreeClipa modela. S patentiranom C- bridge Design inovacijom, ove open-ear slušalice prkose pravilima, podjednako podržavajući udobnost nošenja, ali i stilsko kombiniranje u raznim prilikama.

Najzastupljenija demografija kupaca open-ear slušalica obično su sportski entuzijasti koji žele sigurne i udobne slušalice, otporne na znoj i neprimjetne tijekom vježbanja. To je jedan od glavnih razloga zašto se većina slušalica otvorenog dizajna prodaje uglavnom sportskim amaterima i profesionalcima. Ipak, većina postojećih i lansiranih modela nije ispunila očekivanja korisnika. Na primjer, slušalice s trakom oko vrata ili kukicom za uši dobile su neke negativne recenzije vezane uz neudobnost gumenih kukica i traka koje se posljedično zapetljaju u kosu i odjeću tijekom vježbanja.

Kako bi optimizirao FreeClip za prosječnog fitness fanatika, Huawei je uložio tri godine u razvoj C-bridge Design inovacije koji usvaja patentirani i inovativni mehanizam za nošenje. FreeClip ergonomski pristaju različitim tipovima ušiju, a opet pružaju iznimnu sigurnost i udobnost za koju je zaslužna Ni-Ti memorijska žičana jezgra - lagana konstrukcija od samo 5,6 grama težine po slušalici i s optimiziranim kutom nagiba od 11 stupnjeva. C-bridge Design koristi oblikovanje kućišta usmjereno na realne ljudske potrebe, formatirano na bazi od preko 10.000 globalno dostupnih podataka o fizionomiji ljudskog uha.

Sve navedeno omogućuje slušalicama da ostanu fiksirane na ušima korisnika čak i kad se znoje prilikom aktivnosti visokog intenziteta, tako da korisnici mogu skakati, trčati i kretati se bez straha da će im slušalice skliznuti usred vježbanja. U isto vrijeme, struktura otvorenog dizajna donosi bolju prozračnost zvuka i omogućuje korisnicima da ostanu povezani okolicom u kojoj se nalaze što je važan čimbenik za one koji se bave sportovima na otvorenom poput cestovnog biciklizma i maratona.

Ove slušalice su certificirane s IP54 ocjenom otpornosti na vodu i znoj, dajući korisnicima sigurnost da bezbrižno ostvaruju svoje fitness ciljeve bez straha da će oštetiti svoje slušalice. Bilo da se radi o vježbi visokog intenziteta ili laganom jutarnjem trčanju po parku, FreeClip prikladne su za različite načine vježbanja i fitness spreme.

Iako su malene, pokazale su se kao moćan uređaj koji sadrži svu tehnologiju potrebnu za lakši dan. S ukupno 36 sati trajanja baterije kada se pune kućištem, visokokvalitetnim učinkom poništavanja buke u pozivu i sprječavanju transfera buke vjetra, ove slušalice možete koristiti za cjelodnevne sastanke kao i nakon sastanaka bez straha od zabrinutosti oko pražnjenja baterije.

Također, FreeClip su prve Huawei slušalice koje uključuju tehnologiju Smart Wear Detection, koja donosi puno pogodnosti u svakodnevnom životu. Korisnici se ne moraju brinuti oko pravilnog nošenja svojih slušalica i mogu koristiti obje slušalice na oba uha. S trajanjem baterije od osam sati po svakoj slušalici, ukupna rezerva energije je dodatno poboljšana s Smart Wear Detection, što produžuje vrijeme korištenja.