IFA 2023.

Honor na sajmu IFA 2023. osvojio 36 nagrada za Honor V2 i Honor V Purse

Honor na sajmu IFA 2023. osvojio 36 nagrada za Honor V2 i Honor V Purse

Globalni tehnološki brend Honor na ovogodišnjoj je IFA-i u Berlinu predstavio najlakši i najtanji pametni preklopni telefon Honor Magic V2 te koncept Honor V Purse, koji pružaju beskrajne mogućnosti za stil i samoizražavanje. Brojni vodeći svjetski mediji novi su uređaj i inovaciju Honor-a proglasili "Najboljim od IFA-e", a osim toga prepoznati su i inovativni inženjering i vodeći phygital (spoj fizičkog i digitalnog) koncept i koncept održivosti Honor-a u sektoru preklopnih uređaja.

Tako je Honor dobio čak 36 nagrada koje na IFA-i dodjeljuju mediji. Android Headlines dodijelio je titulu "Najbolje od IFA-e 2023" upravo Honor V Purse, uz komentar kako "Honor V Purse nije samo pametni telefon, već modni izraz, i početak nečeg novog. Riječ je o jednoj od zanimljivijih najava koje su se mogle vidjeti na sajmu“. GSMArena je, također, opisao koncept dizajna Honor V Purse kao "vrlo napredan uređaj i istaknuo kako uvijek cijene tvrtke koje razmišljaju izvan okvira".

Veliku pozornost privukao je upravo najlakši i najtanji pametni preklopni telefon Honor Magic V2, koji je Honor po prvi put globalno predstavio. TechRadar je dodijelio nagradu "Najbolje od IFA 2023" Honor-u Magic V2 i istaknuo: "Ne uspijeva mnogo uređaja „zasjeniti“ ostale uređaje, ali čim uzmete Magic V2 u ruke, jasno vam je kako je to dostojan pobjednik IFA 2023 nagrada."

Novi Honor-ov uređaj osvojio je i mjesto među XDA-Developers Best of IFA 2023 nagradama zahvaljujući inovaciji koju donosi na tržište preklopnih telefona. "To je daleko najtanji sklopivi uređaj na svijetu — čak tanji od iPhonea 14 Pro Max kada se sklopi — a uz to je i lakši“, tvrdi se u nagradi.