SPONZORIRANO

HONOR Magic6 Pro: Uređaj koji omogućuje novu razinu korisničkog iskustva uz niz pametnih značajki umjetne inteligencije

HONOR Magic6 Pro: Uređaj koji omogućuje novu razinu korisničkog iskustva uz niz pametnih značajki umjetne inteligencije

HONOR Magic6 Pro, novi pametni telefon koji je nedavno imao svoju globalnu premijeru na MWC-u u Barceloni, najnoviji je član prestižne HONOR-ove Magic serije. Riječ je o uređaju s izvanrednim napretkom u performansama, korisničkom iskustvu, fotografskim mogućnostima i kvalitetom zaslona, pružajući korisnicima nevjerojatno iskustvo vrhunskog pametnog telefona. Uređaj je odnedavno dostupan u pretprodaji i u Hrvatskoj, kod mobilnih operatera i maloprodajnih partnera, a dolazi u crnoj i zelenoj boji (boja ovisi o dostupnosti na tržištu). 

Uz snagu Snapdragon® 8 Gen 3 mobilne platforme, HONOR Magic6 Pro pruža vrhunske performanse i generativne mogućnosti umjetne inteligencije. Ovaj moćni čipset donosi 30% poboljšanje CPU i 25% povećanje GPU performansi. Zahvaljujući snažnom Qualcomm® AI Engineu, značajke umjetne inteligencije na HONOR-u Magic6 Pro podržane su uz iznimnu tečnost i stabilnost te su postigle značajno poboljšanje od 98%. Osim toga, mobilna platforma Snapdragon® 8 Gen 3 pruža i iznimna iskustva igranja, uz vrhunsku učinkovitost baterije. Prepun poboljšanja koja redefiniraju buduća korisnička iskustva, HONOR Magic6 Pro postavlja nove standarde kada su u pitanju performanse, a tako i zadovoljstvo korisnika.

MagicOS 8.0: Najnaprednije korisničko iskustvo dosad

Kao globalni tehnološki brend koji kontinuirano u samo središte razvoja svojih proizvoda stavlja korisnika i razumijevanje njegovih potreba, HONOR je značajno unaprijedio svoje uređaje s najnovijim MagicOS 8.0 operativnim sustavom temeljenim na Androidu 14. Kao vrhunac inovacije, tu se pojavljuje upravo HONOR Magic6 Pro koji korisnicima pruža besprijekorno i inteligentno iskustvo, obogaćeno nizom naprednih pametnih značajki koje omogućuju povećanje produktivnosti.

Jedna od tih istaknutih značajki je i Magic Portal koji koristi snagu umjetne inteligencije za razumijevanje poruka i ponašanja korisnika pa, s tim razumijevanjem, uređaj korisnike usmjerava na odgovarajuće sistemske aplikacije. Ova revolucionarna značajka transformira način na koji korisnici pristupaju svojim aplikacijama i s njima komuniciraju, nudeći im intuitivno i personalizirano iskustvo.

MagicRing: Nova razina korisničkog iskustva i povezivanja

HONOR MagicRing Connectivity Engine mijenja način na koji korisnici komuniciraju sa svojim uređajima i preoblikuje njihov budući životni stil. Ova značajka uvodi novu razinu suradnje i povezanosti među HONOR uređajima te nudi besprijekorno i inteligentno korisničko iskustvo. Zahvaljujući MagicRingu, korisnici mogu bez napora dijeliti i sinkronizirati materijale na svojim HONOR uređajima, što im osigurava lakšu pristupačnost. Štoviše, MagicRing u stvarnom vremenu omogućuje dijeljenje kamere pametnog telefona s HONOR tabletima ili prijenosnim računalima, omogućujući da se kamera HONOR Magic6 Pro koristi kao web kamera na drugim HONOR uređajima. Drugim riječima, MagicRing omogućuje praktičnost i integraciju, što korisnicima omogućuje maksimalno iskorištavanje HONOR-ovog ekosustava za povezano i svestrano iskustvo. MagicRing je ojačan i sa Snapdragon Seamless tehnologiju, koja unaprjeđuje povezanost između HONOR-a Magic6 Pro i drugih uređaja i perifernih uređaja.

Magic Capsule: multimodalna interakcija

HONOR Magic6 Pro uvodi i inovativnu Magic Capsule značajku, koja omogućuje multimodalnu interakciju putem zaslona osjetljivog na dodir. Kada korisnici dodirnu obavijest na vrhu zaslona, Magic Capsule se proširuje kako bi ponudila dodatne informacije vezane uz obavijest, poboljšavajući korisničko iskustvo i nudeći brz i praktičan pristup relevantnim informacijama. Na taj način, korisnici nemaju potrebe za navigacijom kroz više aplikacijskih sustava, uključujući Calling, Timer, Alarm, Screen Casting, itd. Uz Magic Capsule, relevantni detalji i ažuriranja dostupni su na samo jedan dodir.

Dostupnost

HONOR Magic6 Pro je dostupan u prodaji kod mobilnih operatera i maloprodajnih partnera. HONOR Magic6 Pro dolazi u crnoj i zelenoj boji[2], po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1299 eura.

 

Za više informacija posjetite HONOR online na: https://www.hihonor.com/hr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/honorcroatia      

Instagram: https://www.instagram.com/honor.hrvatska