PAMETNI TELEFONI

HONOR Magic6 Pro pomiče granice fotografije na pametnim telefonima

HONOR Magic6 Pro pomiče granice fotografije na pametnim telefonima

Globalni tehnološki brend HONOR nedavno je na MWC-u u Barceloni predstavio novi flagship pametni telefon HONOR Magic6 Pro, koji je sada dostupan u pretprodaji i u Hrvatskoj – kod mobilnih operatera i maloprodajnih partnera. Najnoviji pametni telefon u vrhunskoj HONOR Magic seriji dolazi u crnoj i zelenoj boji , po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1299 eura, a ističe se sjajnim napretkom u fotografiji, prikazu, performansama i korisničkom iskustvu koje pokreće umjetna inteligencija (AI).

Kada je u pitanju kamera, HONOR Magic6 Pro pomiče granice inovacija s najboljom 180 MP periskopskom telefoto kamerom u klasi, integrirajući cuttin-edge Falcon tehnologiju kamere i HONOR AI Motion Sensing Capture preko svih objektiva. Kod ovog novog uređaja posebno se ističe 180 MP periskopska telefoto kamera s izuzetnim hardverom, savršeno prilagođenom za snimanje zapanjujućih trenutaka.

Otvor kamere od f/2.6 povećava osjetljivost na svjetlo, što jamči dovoljan unos svjetla i omogućuje sportsku fotografiju, čak i u uvjetima slabijeg osvjetljenja. Osim toga, uključujući inovativnu tehnologiju zumiranja u senzoru, telefoto kamera podržava 2.5 optički zum i 100X digitalni zum  što korisniku omogućuje približavanje svakoj akciji koju želi fotografirati. Senzor kamere može kombinirati 16 piksela koji hvataju svjetlo u veći s ekvivalentnom veličinom piksela od 2.24 μm, omogućujući kameri da uhvati svijetle i živopisne fotografije. Opremljen najboljom telefoto kamerom u industriji, fotografije na HONOR-u Magic6 Pro izuzetne su oštrine, jasnoće i detalja prilikom zumiranja.

Kamera HONOR-a Magi6 Pro ističe se kao konačna prekretnica za sportografiju, zahvaljujući izvanrednim značajkama i napredovanjima u AI općenito. HONOR je uložio značajna sredstva kako bi postigao izvrsnost u sportskoj fotografiji, s poboljšanom brzinom snimanja i jasnijim snimkama . Profesionalni fotografi favoriziraju telefoto objektive jer pružaju perspektivu iz blizine koja je ključna za snimanje tijekom sportskih događaja. Kroz značajne nadogradnje na razini hardvera i softvera, HONOR-ov je cilj postati vodeći proizvođač pametnih telefona za snimanje sportskih trenutaka i pokreta neusporedivom kvalitetom.

Što se softvera tiče, HONOR Magic6 Pro koristi AI za pružanje najinteligentnijeg iskustva sportske fotografije, omogućujući korisnicima prepoznati savršen trenutak za snimanje u sportskim događajima. S poboljšanim algoritmom snimanja i AI Motion Sensing tehnologijom, HONOR Falcon sustav kamera precizno prepoznaje različite scenarije kroz AI mrežu obučenu s više od 8 milijuna slika. Nastavljajući redefinirati mogućnosti pametnih telefona, napredni HONOR AI Motion Sensing Capture na HONOR-u Magic6 Pro nadmašuje prethodnu generaciju, pokrivajući širi raspon sportova i aktivnosti, osim hodanja i trčanja, što ga čini savršenim za snimanje uzbudljivih trenutaka na sportskim događajima i utrkama. Kroz opsežnu obuku, kamera, zahvaljujući snazi umjetne inteligencije, može prepoznati niz sportova, što uključuje mačevanje, košarku, trčanje, badminton i tenis. Kamera automatski detektira izraze lica, poput osmijeha, kao i pokrete tijela, poput skakanja, omogućujući korisnicima s nevjerojatnom preciznošću uhvatiti nezaboravne trenutke i akcijske snimke.