NAPREDNE MOGUĆNOSTI

Honor Magic6 Pro koristi AI za razumijevanje poruka i ponašanja korisnika

Honor Magic6 Pro koristi AI za razumijevanje poruka i ponašanja korisnika

Honor Magic6 Pro nedavno je predstavljen, ali još uvijek njegove mogućnosti tek dolaze u prvi plan. Kao one koje se tiču umjetne inteligencije.

Primjerice, jednostavan pogled može otvoriti aplikacije, proširiti obavijesti ili kontrolirati reprodukciju medija. U kombinaciji sa značajkom Magic Portal, koja koristi AI za pojednostavljenje složenih zadataka unutar aplikacija i za razumijevanje poruka i ponašanja korisnika, Magic6 Pro redefinira način na koji komuniciraju s uređajima.

Honorov AI zapravo neprestano uči i prilagođava se navikama korisnika, na temelju individualnih obrazaca korištenja. Značajke poput prilagodljivog cirkadijanskog noćnog zaslona operativnog sustava MagicOS 8.0 to dobro pokazuju – AI prati obrasce spavanja i prilagođava temperaturu boje zaslona kako bi potaknuo bolji odmor. Drugim riječima, njegov AI dizajniran je da uči od korisnika, prati njegove obrasce korištenja aplikacija, predviđa njegove potrebe. Na taj način, Magic6 Pro se potpuno prilagođava načinu na koji se koristi.

Kada je u pitanju kamera, Honorov AI analizira snimku u stvarnom vremenu, prepoznaje scenarije uz pomoć AI Motion Sensing tehnologije i prilagođava postavke s preciznošću profesionalnog fotografa. Drugim riječima, s poboljšanim algoritmom snimanja i AI Motion Sensing tehnologijom, Falcon sustav kamera precizno prepoznaje različite scenarije kroz AI mrežu obučenu s više od osam milijuna fotografija.

Također, napredni AI Motion Sensing Capture na Magic6 Pro nadmašuje prethodnu generaciju, pokrivajući širi raspon sportova i aktivnosti, osim hodanja i trčanja, što ga čini savršenim za snimanje uzbudljivih trenutaka na sportskim događajima i utrkama.

Vrijedi znati i da Honor ne ograničava AI ambicije samo na pametni telefon. Značajke kao što su MagicRing i Magic Capsule omogućuju povezanost između uređaja. Na taj je način omogućeno jednostavno dijeljenje datoteka između telefona i prijenosnog računala jednostavnom gestom ili korištenje Magic Capsule za pregled informacija iz više aplikacija, bez stalnog prebacivanja između njih.

Zahvaljujući MagicRingu, korisnici mogu bez napora dijeliti i sinkronizirati materijale na Honor uređajima, što im osigurava lakšu pristupačnost. Štoviše, MagicRing u stvarnom vremenu omogućuje dijeljenje kamere pametnog telefona s Honor tabletima ili prijenosnim računalima, omogućujući da se kamera Magic6 Pro koristi kao web kamera na drugim Honor uređajima.