ČVRSTO PARTNERSTVO

Honor i Porsche Design nastavljaju suradnju

Izrađen je od titana i ima čistu, simetričnu vršnu liniju, koja poboljšava njegov dinamičan izgled i prianjanje u ruci korisnika.

Honor i Porsche Design nastavljaju suradnju

Honor je nedavno predstavio novi pametni telefon Porsche Design Honor Magic6 RSR, što je rezultat nastavka partnerstva koje proizlazi iz zajedničke vizije za oblikovanjem budućnosti, s ciljem razvoja proizvoda koji odražavaju ekspertizu oba brenda.

Inovativni dizajn inspiriran je motorsportom i utjelovljuje DNK Porsche Designa. S modulom kamere koji je elegantno uokviren Porscheovom šesterokutnom strukturom, ovaj odabir dizajna održava standarde preciznosti i visokih performansi karakterističnih za sve Porsche sportske automobile. Uz to, izrađen je od titana i ima čistu, simetričnu vršnu liniju, koja poboljšava njegov dinamičan izgled i prianjanje u ruci korisnika, dodatno naglašavajući funkcionalni pristup dizajnu Porsche Designa.

Uređaj donosi i inovativne tehnologije za bolje fotografije i brže fokusiranje. Uz HDR LOFIC tehnologiju, kamera je poboljšana za 15 EV, a LiDAR Matrix sustav autofokusa osigurava preciznost i brzinu. Za zaštitu uređaja, tu je revolucionarna Honor Anti-scratch NanoCrystal Shield zaštita s premazom od silicij nitrida za deset puta veću otpornost na ogrebotine i apdove.

Dvoslojni OLED tandem zaslon produžuje životni vijek zaslona i pruža svjetlije slike. Baterija od 5600 mAh i Power Enhanced Chip Honor E1 osiguravaju dugotrajnu izdržljivost.

S MagicOS 8.0, korisnici imaju poboljšane značajke poput Magic Portala i MagicRinga za bolju interakciju i povezanost. Uređaj koristi Snapdragon 8 Gen 3 platformu za vrhunske performanse i AI mogućnosti.