Više od 800 informatičara u Osijeku na svjetski popularnoj IT konferenciji KulenDayz

Više od 800 informatičara u Osijeku na svjetski popularnoj IT konferenciji KulenDayz

Najopuštenija IT konferencija održava se u osječkom Rektoratu, u Tvrđi 06-08.09.2019. Sudionici će imati priliku poboljšati svoje vještine i ostvariti poslovne suradnje na 80 predavanja i radionica. Osim stručnih sadržaja naglasak je na druženju i upoznavanju sa ljepotama regije. Time pridonosi posebnost KulenDayza: njezin opušteni stil.

11. godinu zaredom konferenciju organiziraju MSCommunity, Osijek Software City, BIOS, PMI Udruga Hrvatska, a priključuju se organizaciji Akademija za umjetnost i kulturu, te Sveučilište J. J. Strossmayera u Osijeku.

Pokrivene su teme iz naprednog programiranja, baza podataka, IT Pro, web tehnologija, dizajna, projekt menadžmenta, kao i teme koje se oblikuju na mjestu događaja u otvorenom dijelu predavanja.

Dio predavanja na konferenciji je besplatan, no potrebna registracija jer je broj mjesta ograničen. Točna predavanja i raspored dostupna su na web stranici konferencije, kao i cijene za pred konferencijske treninge i nedjeljnu team building avanturu.

U organizaciji CARNET-a dva slijeda predavanja moguće je uživo pratiti na linkovima:
https://meduza.carnet.hr/index.php/media/watch/11358
https://meduza.carnet.hr/index.php/media/watch/11359

Uz glavni program, 7. rujna 2019. u Domu Tehnike  održava se program za djecu školskog uzrasta: KulenDayz Kidz, namijenjena djeci školskog uzrasta. Ova konferencija za male lumene i buduće IT-stručnjake pruža mogućnost hands-on učenja te razvijanje informatičkih i komunikacijskih sposobnosti kroz igru.

U subotu 07.09. konferencija otvara svoja vrata cijelom gradu, te od 19:00 do ponoći u dvorištu Kazamata priprema večer sa koncertima Nešvil Funka i Red Roostersa, kušanjem vina iz regija Baranje, Slavonije i Srijema u organizaciji udruge Vinita, a prostor će na jedan dan postati šokačka kuća.

Više o konferenciji na: www.kulendayz.com