Više od 800 informatičara u Osijeku na svjetski popularnoj IT konferenciji KulenDayz

Više od 800 informatičara u Osijeku na svjetski popularnoj IT konferenciji KulenDayz

Najopuštenija IT konferencija održava se u osječkom Rektoratu, u Tvrđi 06-08.09.2019. Sudionici će imati priliku poboljšati svoje vještine i ostvariti poslovne suradnje na 80 predavanja i radionica. Osim stručnih sadržaja naglasak je na druženju i upoznavanju sa ljepotama regije. Time pridonosi posebnost KulenDayza: njezin opušteni stil.

11. godinu zaredom konferenciju organiziraju MSCommunity, Osijek Software City, BIOS, PMI Udruga Hrvatska, a priključuju se organizaciji Akademija za umjetnost i kulturu, te Sveučilište J. J. Strossmayera u Osijeku.

Pokrivene su teme iz naprednog programiranja, baza podataka, IT Pro, web tehnologija, dizajna, projekt menadžmenta, kao i teme koje se oblikuju na mjestu događaja u otvorenom dijelu predavanja.

Dio predavanja na konferenciji je besplatan, no potrebna registracija jer je broj mjesta ograničen. Točna predavanja i raspored dostupna su na web stranici konferencije, kao i cijene za pred konferencijske treninge i nedjeljnu team building avanturu.

U organizaciji CARNET-a dva slijeda predavanja moguće je uživo pratiti na linkovima:
https://meduza.carnet.hr/index.php/media/watch/11358
https://meduza.carnet.hr/index.php/media/watch/11359

Uz glavni program, 7. rujna 2019. u Domu Tehnike  održava se program za djecu školskog uzrasta: KulenDayz Kidz, namijenjena djeci školskog uzrasta. Ova konferencija za male lumene i buduće IT-stručnjake pruža mogućnost hands-on učenja te razvijanje informatičkih i komunikacijskih sposobnosti kroz igru.

U subotu 07.09. konferencija otvara svoja vrata cijelom gradu, te od 19:00 do ponoći u dvorištu Kazamata priprema večer sa koncertima Nešvil Funka i Red Roostersa, kušanjem vina iz regija Baranje, Slavonije i Srijema u organizaciji udruge Vinita, a prostor će na jedan dan postati šokačka kuća.

Više o konferenciji na: www.kulendayz.com

Još iz kategorije

Igor Rudan otvara 21. CARNET-ovu konferenciju za korisnike

Igor Rudan otvara 21. CARNET-ovu konferenciju za korisnike

23.09.2019. komentiraj

CARNET-ova konferencija za korisnike okupit će, od 6. do 8. studenoga, više od 1200 nastavnika, učitelja, ravnatelja, obrazovnih stručnjaka i IKT profesionalaca te drugih sudionika iz obrazovnog sustava, a otvara ju Igor Rudan.

Završen još jedan Weekend Media Festival

Završen još jedan Weekend Media Festival

22.09.2019. komentiraj

I ove godine u vrijeme kada ljeto polako ustupa mjesto jeseni Rovinj je bio mjesto susreta medijskih profesionalaca, marketingaša i PR-ovaca na još jednom i to dvanaestom po redu Weeken Media Festivalu. A brojke su impresivne.

Kuda idu mediji, a kamo ide glazba, a kamo mi uopće

Kuda idu mediji, a kamo ide glazba, a kamo mi uopće

22.09.2019. komentiraj

Nikad se nisam bojala, pjevala sam pjesme koje nitko ne bi pjevao, poručila je Severina Kojić na jednom od najposjećenijih panela Tko to tamo peva: Novi val glazbenih trendova u regiji na kojem se raspravljalo o novom glazbenom žanru, kombinaciji folka i hip-hopa, koji je pokorio cijelu regiju. Uz Severinu, na panelu su sudjelovali i Tonči Huljić, Relja Milanković Reksona i Stefan Đurić Rasta.