ZA EMEA TRŽIŠTE

Samsung i Activision Blizzard potpisali posebno gaming partnerstvo

Samsung i Activision Blizzard potpisali posebno gaming partnerstvo

Samsung je najavio suradnju s EMEA podružnicom Activision Blizzarda na višekanalnoj marketinškoj kampanji, demonstrirajući snagu svojih gaming proizvoda.

Embrace Your Game kampanja povezuje vodeće uređaje u industriji i neke od najpopularnijih videoigara današnjice u prvoj marketinškoj suradnji ove vrste. Kampanja je namijenjena Samsung gamerima na 17 tržišta i u 44 zemlje. Obuhvatit će neke od najpopularnijih Activision Blizzard videoigara, uključujući Crash Team Rumble, Diablo Immortal, Overwatch 2 i World of Warcraft.

Kampanja će biti aktivna na svim Samsung digitalnim kanalima u Europi i sadržavat će cijeli niz njegovih gaming uređaja, uključujući televizore, pametne telefone i monitore, a prilagođena je za povremene, ali i profesionalne gejmere.

Predstavljena kao dio Embrace Your Game kampanje, program "Obuka za usavršavanje gamera" pomaže svim tipovima gamera unaprijediti vještine. Obnovljeni sadržaj na Samsung Game Portal platformi poboljšava ovu marketinšku suradnju i uključivat će uvide i stručne savjete nekih od najboljih profesionalnih gamera i kreatora sadržaja.

Taj sadržaj obuhvatit će interaktivne radionice, video radionice i vodiče uz ostali sadržaj za videoigre kao što su savjeti i preporuke uređaja. Program će sadržavati ekskluzivne preglede Samsung uređaja i preporuke tehnoloških kreatora za najbolju novu gaming tehnologiju.

"Svijet videoigara se razvija. U Samsungu želimo podržati sve gamere, od onih rekreativnih pa sve do profesionalaca. Od televizora, monitora i mobilnih uređaja, kampanja Embrace Your Game svakom tipu gamera daje priliku da se potpuno uživi u gaming kod kuće ili u pokretu. Upravo zato je Activision Blizzard idealan partner za "Embrace Your Game". Njegove popularne geaming naslove vole mnogi, a sa Samsung uređajima imate najbolje iskustvo gaminga", rekao je Benjamin Braun, direktor marketinga u Samsung Europe.