CES 2023: Zuluhood zadovoljan nastupom na sajmu u Las Vegasu

CES 2023: Zuluhood zadovoljan nastupom na sajmu u Las Vegasu

CES 2023 osjetno je posjećeniji i s većim brojem izlagača i partnera nego prethodne, pandemijske godine. Zuluhood team koji ove godine predstavlja u potpunosti do kraja realiziran proizvod Zuluhood koji je u razvojnoj fazi predstavio na prošlogodišnjem CES-u, iznimno je zadovoljan povratnim informacijama krajnjih korisnika i potencijalnih partnera, pojašnjavaju osnivačica i direktorica Maja Krejči i CTO Matija Matijevac.

Zuluhood na CES-u kao jednom od najvećih svjetskih događanja iz područja tehnologije i potrošačke elektronike, vidi ostale potencijalne proizvođače uređaja pametnih domova kao partnere kojima može zahvaljujući integracijama pružiti dodatnu vrijednost njihovih uređaja omogućujući im upravljanje svim događajima kroz jedinstvenu točku integracije - Zuluhood, pojašnjavaju iz kompanije.

„Korisnici tada mogu na jednostavan način upravljati tko i kada treba primiti informacije o događajima u njihovom domu, a ako su odsutni i žele dodatnu razinu zaštite doma mogu u nekoliko klikova ugovoriti usluge profesionalnih zaštitarskih kompanija kojima će se događaji iz uređaja pametnog doma prosljeđivati  kao što su požar, poplava, provala, zahtjev za pomoć“, ističu i Zuluhooda.

Kako sami tvrde, Zuluhood izlagački prostor posjetile su velike međunarodne tvrtke iz područja sigurnosti te proizvođači uređaja pametnih domova te su povratne informacije odlične. Dogovoreni su daljnji koraci nastavka suradnje te planiranja međusobnih povezivanja, integracija te zajednički nastup prema krajnjim korisnicima.

Zanimljivo je da je zbog velike zbrke koja ovih dana vlada u američkim zračnim lukama, kao rezultat nedavne velike oluje, Zuluhood team ostao bez prtljage, promotivnih materijala te cijele opreme za izlagački prostor. No zahvaljujući manjim improvizacijama, to ih nije omelo da već prvi dan na svoj izlagački prostor privuku veliki broj posjetitelja. Drugi dan sajma u Las Vegasu prtljaga je pronađena te je Zuluhood team nastavio prezentacije u punom pogonu i sastavu dalje.