SPONZORIRANO

Business & Lifestyle Festival u Šibeniku - Spoj poslovnog uspjeha i životnog stila!

Festival je mjesto gdje se poslovna ozbiljnost spaja s ležernim životnim stilom, gdje možete biti odjeveni kako god želite i gdje svatko može naći nešto za sebe - bilo da je to nova poslovna prilika ili priča koju ćete pamtiti.

Business & Lifestyle Festival u Šibeniku - Spoj poslovnog uspjeha i životnog stila!

U idiličnom okruženju Šibenika, od 16. do 18. svibnja 2024., održat će se premijerno izdanje Business & Lifestyle Festivala, događaja koji obećava spojiti najbolje od poslovnog svijeta s uzbudljivim aspektima životnog stila. Ovaj jedinstveni festival nudi savršenu priliku za profesionalce, stručnjake i entuzijaste iz različitih industrija da podijele svoje ideje, znanja i strasti.

Što možete očekivati?

Davor Bilman, koji je desetljećima usavršavao vještinu procjene osobnosti – od prodaje automobila do podučavanja tisuća ljudi prodajnim i komunikacijskim vještinama uputiti će nas kako prodavati različitim tipovima osobnosti.

Sudionici imaju jedinstvenu priliku dobiti i besplatne savjete o tome kako se brendirati i prodati online od maga digitalnog marketinga Barbare Slade Jagodić, te TikTok vještina osnivača tvrtke Crew za digitalni marketing, Daria Marčaca s preko 500.000 pratitelja na TikTok platformi.

Spisateljica Marijana Perinić, bivša košarkaška reprezentativka Antonija Sandrić (Mišura), vaterpolski trener Ivica Tucak te TV voditeljica, urednica i podcasterica Ana Radišić odvest će nas put (R)Evolucije rodnih uloga.

Šibenik postaje središte vrhunskih predavača

Slušat ćemo o tome u što investirati u 2024. od Borislava Vujovića kao i o poduzetničkim promašajima i to od predsjednika UGP-a, Hrvoja Bujasa i Ivice Zantettija, jedinog frizera iz regije člana Hall of fame-a . Bit će tu i zvijezda MasterChefa Damir Tomljanović i Miroslav Varga, koji će otkriti kako uz pomoć Googlea unaprijediti poslovanje, a kroz teme o zdravlju će nas voditi Mario Valentić, osobito stavljajući naglasak na metalno zdravlje te ravnotežu privatnog i poslovnog života.

Businessweek nije samo konferencija, to je putovanje ka osobnom i profesionalnom rastu pod mentorstvom vrhunskih stručnjaka. Ovaj festival je prilika da se istraži kako strast, znanje i međuljudske vještine mogu transformirati naše živote na bolje. Šibenik uskoro postaje središte renomiranih predavača, vrhunskih panela, odlične zabave i nezaboravnih networking prilika.

„Ovaj jedinstveni festival nudi savršenu priliku za profesionalce, stručnjake i entuzijaste iz različitih industrija da podijele svoje ideje, znanja i strasti''- kažu organizatori, tvrtka BSB events d.o.o., dodajući kako će kroz program festivala kroz program gostovati inspirativni govornici dijeleći svoje uvide, strategije i inspirativne priče. U programu su i paneli o najnovijim trendovima u inovacijama, investicijama, liderstvu i balansiranju između poslovnog i privatnog života.  što u konačnici pruža neprocjenjivo networking iskustvo s tendencijom izgradnje poslovnih veza i proširivanja profesionalne mreže u neformalnom okruženju. Kao na svakom festivalu tako i na ovom organizatori su pripremili after partye koji će sve sudionike zabaviti do ranih jutarnjih sati. 

''Festival je mjesto gdje se poslovna ozbiljnost spaja s ležernim životnim stilom, gdje možete biti odjeveni kako god želite i gdje svatko može naći nešto za sebe - bilo da je to nova poslovna prilika ili priča koju ćete pamtiti. Zašto sudjelovati? Business & Lifestyle Festival nije samo još jedan poslovni događaj. To je platforma za razmjenu znanja, iskustava i ideja, koja potiče na razmišljanje izvan ustaljenih okvira i motivira za ostvarivanje velikih ambicija. Očekuje vas tri dana intenzivnog, informativnog i nezaboravnog iskustva koje će vas osnažiti i inspirirati za nove poslovne poduhvate i osobni rast. Pridružite nam se na ovom jedinstvenom putovanju ka uspjehu i stilu i budite dio prve generacije sudionika na Business & Lifestyle Festivalu u Šibeniku'' - rekao je na kraju Davor Bilman, jedan od organizatora Festivala.