HT otvorio novi T-Centar u svojoj novoj upravnoj zgradi

HT otvorio novi T-Centar u svojoj novoj upravnoj zgradi

Foto: Dražen Tomić / Tomich Productions

Najjači domaći telekom operater Hrvatski Telekom preselio se iz Sky Offica sa zapadnog dijela Zagreba u nove poslovne prostore bolje rečeno novu i to vlastitu zgradu u Radničkoj cesti u Zagrebu. Već sada, s HT-om kao novom velikom tvrtkom, ovaj dio grada postaje financijsko-gospodarsko središte Zagreba, kako ga neki vole zvati, no iz osobnog iskustva potpisnika ovih redaka i prilično kaotično iskustvo za sve vozače gotovo pa tijekom cijelog dana.

U sklopu nove poslovne zgrade HT-a, kao što je to bio slučaj i kod Sky Offica, odnosno jednog od njegovih nebodera HT u prizemlju ima svoj novi T-Centar.

U novom prodajnom mjestu sve je u potpunosti prilagođeno korisnicima i njihovom iskustvu prilikom kupovine, ističu u HT-u i dodaju da je ovaj T-Centar uređen prema najvišim tehnološkim i estetskim standardima, a u njemu će se korisnici kroz digitalne sadržaje na jednostavan i zanimljiv način moći upoznati sa svim proizvodima i uslugama u ponudi Hrvatskog Telekoma. U prostoru dućana nalazi se coworking stol s tabletima na kojima će korisnici moći surfati dok čekaju svoj red, pojašnjavaju iz HT-a.

Još iz kategorije

Ericsson u suradnji s AT&T omogućio 5G u NBA ljetnoj ligi

Ericsson u suradnji s AT&T omogućio 5G u NBA ljetnoj ligi

19.08.2019. komentiraj

AT&T je ponudio nove mogućnosti vezane uz sportsku zabavu koristeći se Ericssonovom 5G mrežnom infrastrukturom u MGM Resorts NBA ljetnoj ligi. Od 10. do 11. srpnja, fanovi su mogli uživo prenositi video sadržaje iz uređaja Samsung Galaxy S10 5G i sudjelovati u igrama na posve novi način.

VELIKA ICT ANALIZA: Najveći broj zaposlenih i najveće plaće u telekom sektoru

VELIKA ICT ANALIZA: Najveći broj zaposlenih i najveće plaće u telekom sektoru

16.08.2019. komentiraj

Nastavljamo s velikom analizom domaćeg ICT tržišta i krećemo u telekomunikacijski segment i to prema broju zaposlenih i prosječno isplaćenoj neto plaći. Ako pogledamo tvrtke s najvećim broje zaposlenih i njihovom prosječnom plaćom na prvom mjestu je najjači domaći telekom operator Hrvatski Telekom s 3960 zaposlenih u 2018. godini i prosječnom plaćom od 9.484 kune. Slijedi ga najveći telekomunikacijski izvoznik Ericsson Nikola Tesla s 2401 zaposlenim s prosječnom neto plaćom koja doseže 12.533 kuna. Na trećem mjestu po broju zaposlenih je A1 Hrvatska s 1687 zaposlenih i prosječnom plaćom od 9.842 kune

VELIKA ICT ANALIZA: Tko su najbolji telekom izvoznici, Ericsson Nikola Tesla uvjerljivo vodeći

VELIKA ICT ANALIZA: Tko su najbolji telekom izvoznici, Ericsson Nikola Tesla uvjerljivo vodeći

14.08.2019. komentiraj

Nastavljamo s velikom analizom domaćeg ICT tržišta i krećemo u telekomunikacijski segment gdje prema izvoz situacija nije takva da su prvo vodeći telekomi. Na prvom mjestu je Ericsson Nikola Tesla kao najveći izvoznik i to s 998,22 milijuna kuna vrijednim izvozom u 2018. godini uz rast od 0,17 posto.