UBRZAVANJE TRANSFORMACIJE

ZTE na MWC sajmu predstavlja inteligentna računalna rješenja

ZTE na MWC sajmu predstavlja inteligentna računalna rješenja

Kineski ZTE, kompanija specijalizirana za davanje rješenja za informacijske i komunikacijske tehnologije, objavila je da će predstaviti inteligentna računalna rješenja na Mobile World Congressu u Barceloni. Ta inicijativa ima za cilj ubrzati digitalnu i inteligentnu transformaciju u različitim industrijama.

U usmjeravanju prema scenariju inteligentnog računalstva, rješenja kao veliki bazen GPU treninga ili AiCube, mogu zadovoljiti zahtjeve za implementacijom 10k+ GPU bazena u središnjem podatkovnom centru, heterogenim računalnim inferencijskim bazenom u regionalnom podatkovnom centru i "all-in-one" rješenju za edge trening/inferenciju, čime se ubrzavaju digitalna i inteligentna transformacija cijele industrije.

AiCube je "all-in-one" kompaktno rješenje s AI računalstvom, pohranom, mrežom i softverom AI platforme. Podržava vodeće AI okvire i zadovoljava zahtjeve za implementaciju na lokaciji rubnih čvorova (eng. nodes). Pomaže smanjiti troškove obuke i inferencije privatnih AI modela u privatnom sektoru, tehničke prepreke i osigurati sigurnost podataka poduzeća.

IceCube je najmodernije pre-integrirano rješenje rashlađivanja tekućinom u "ormariću". Može primiti do 40 1U servera, pružajući ultra visoku računalnu gustoću i manji otisak. Spomenuti "ormarić" ima dizajn "slijepog povezivanja", a s vratima rashlađivanja tekućinom može postići pPUE<1.1, čime je idealan za izgradnju učinkovitih, zelenih podataka centara.

Također, ZTE je razvio AI Booster platformu za inteligentno računanje kako bi maksimizirao iskorištenje GPU-a kroz automatsko paralelno treniranje i značajno smanjio prepreke razvoja putem vizualnog razvoja, dizajna bez koda i samo-prilagodljive optimizacije parametara.

Primjena generativne AI u svim scenarijima, olakšava poboljšanje učinkovitosti i modernizaciju industrije te može biti sastavnim dijelom istraživanja i razvoja, telekomunikacijskog polja ili industrijskog parka.