Umjetna inteligencija Infobipa za chatbot na Googleovom oblaku

Umjetna inteligencija Infobipa za chatbot na Googleovom oblaku
DepositPhotos

Infobip se integrirao s Dialogflowom, Google Cloudovom platformom za izgradnju chatbota pokretanom umjetnom inteligencijom, kako bi korisnicima Dialogflowa pružio poboljšane mogućnosti slanja poruka. Integracija koristi Conversations, Infobipovu platformu kontaktnog centra u oblaku i WhatsApp for Business, kako bi pružila bogate i smislene poruke korisnicima. Ova integracija osmišljena je kako bi pomogla u poboljšanju zadovoljstva i smanjenju potražnje za agentima korisničke službe.

Organizacije se sve više žele povezati s tvrtkama koristeći svoje preferirane kanale komunikacije. Odgovarajući na ovaj trend, Google Cloud Dialogflow sada nudi pristup WhatsApp-u putem Infobipovog rješenja za kontakt centar u oblaku Conversations, pomažući u poboljšanju zadovoljstva i zadržavanja korisnika. Osim toga, integracija omogućuje korisnicima Dialogflowa da skaliraju svoje operacije i komunikaciju s korisnicima globalno, putem jedne platforme.

Kao globalno povezana komunikacijska platforma u oblaku, Infobip je izvrstan partner za vodeće tvrtke kao što je Google Cloud. Ovo partnerstvo koristi Infobipovo iskustvo u stvaranju bogatih putovanja porukama i dio je Infobipove strategije za izgradnju globalnog višekanalnog komunikacijskog ekosustava. Infobip pruža alate koji su potrebni partnerima i klijentima kako bi zadovoljili potrebe svojih kupaca putem bilo kojeg kanala, uklanjajući potrebu za višestrukim platformama ili dijelovima softvera. Ovaj pristup pojednostavljuje upravljanje komunikacijskim kanalima i stvara dobitnu korist za partnere i klijente kako bi bolje podržali tvrtke dok izmišljaju način na koji komuniciraju sa svojim klijentima.

Dialogflow je stvaran AI chatbot za razgovor. Podržava bogate, intuitivne, prirodne razgovore s klijentima, koje pokreće Google Cloudov AI mehanizam. Dialogflow omogućuje tvrtkama da brzo izgrade aplikacije za razgovor, skraćujući vrijeme implementacije s dana na minute, a razvijen je kako bi pomogao tvrtkama u globalnoj skalabilnosti.

„Tvrtke moraju biti tamo gdje su njihovi kupci, zbog čega smo se integrirali s Google Cloud Dialogflowom kako bismo klijentima ponudili pristup Razgovorima, našoj platformi kontakt centra u oblaku i WhatsAppu za poslovanje. Omogućujući našim klijentima i partnerima da svojim aplikacijama dodaju komunikacijske značajke u stvarnom vremenu bez potrebe za izgradnjom infrastrukture, pomažemo ubrzati tempo inovacija dok stvaramo istinski privlačna korisnička iskustva. Istomišljenik Google Clouda prema tehnologiji i inovacijama čini ih savršenim partnerom za Infobip i nadamo se da ćemo nastaviti surađivati s njima“, rekao je Veselin Vuković, potpredsjednik odjela za strateška partnerstva u Infobipu.