STORM Informatika nudi Avayino videokonferencijsko rješenje u oblaku

STORM Informatika nudi Avayino videokonferencijsko rješenje u oblaku

Foto: Depositphotos

STORM Informatika u suradnji s tvrtkom Avaya korisnicima nudi integraciju naprednih komunikacijskih Avayinih rješenja u poslovne procese kojima se tvrtkama omogućuje veća produktivnost zaposlenih, veća poslovna učinkovitost, veće zadovoljstvo klijenata te upravljanje korisničkim iskustvom. Jedno od takvih rješenja je i novo Avaya Equinox videokonferencijsko rješenje u clodu koje ugrađuje komunikacije direktno u aplikacije, browsere i uređaje koje zaposlenici koriste svakodnevno, kreirajući tako jedinstven, moćan gateway za razgovor, razmjenu poruka, videokonferencije i kolaboraciju na jednoj platformi. Bez obzira na to gdje se nalaze, da li koriste računala, tablete, pametne telefone ili sobne videokonferencijske uređaje korisnici mogu pristupati videokonferencijama koristeći internetsku vezu.

Uvođenjem Avaya Equinox videokonferencijskog rješenja u poslovanje dolazi do značajne uštede u vremenu, smanjenja troškova putovanja te unapređenja tehničke kvalitete komunikacije. Rješenje je jednostavno zakorištenje, modularno, a vrlo je važno i to da je interoperabilno s već postojećim alatima i uslugama.

Avaya rješenja prilagodljiva su primjeni u medicinskim ustanovama i telemedicina, financijskim ustanovama, geografski rasprostranjenim tvrtkama, korisničkoj podršci, obrazovnim institucijama, treningu djelatnika, pravosuđu, itd.

Tim STORM Informatike klijentima pruža podršku za implementaciju, obuku, praćenje, rješavanje problema i optimizaciju s ciljem maksimalnog korištenja svih prednosti Avaya proizvoda i tehnologija. Pomažu korisnicima u rješavanju kritičnih poslovnih i komunikacijskih problema, od inicijalnog planiranja do dizajniranja cjelokupnog komunikacijskog procesa, koji uključuje održavanje svakodnevnog poslovanja. Klijenti STORM Informatike su uspješne tvrtke iz Hrvatske i regije koje dolaze iz raznih sektora djelatnosti, a posebno se ističu klijenti iz hotelijerskog sektora.

Još iz kategorije

Nova rješenja iz Schneider Electrica predstavljena u Barceloni

Nova rješenja iz Schneider Electrica predstavljena u Barceloni

15.10.2019. komentiraj

Schneider Electric okupio je  2. i 3. listopada u Barceloni, na Innovation Summitu više od 3.500 klijenata, partnera, dobavljača i influencera te značajan broj ljudi koji su događaj pratili virtualno. Bila je to prilika da svi oni čuju najnovije smjernice ka digitalizaciji gospodarstva te upravljanju energetskim resursima, kao i o ključnim globalnim temama poput samoodrživosti, energetskoj i operativnoj učinkovitosti, povezivosti i sigurnosti.

Cloud rješenje za upravljanje energentima i opremom

Cloud rješenje za upravljanje energentima i opremom

14.10.2019. komentiraj

EcoStruxure Facility Expert moćno je softversko rješenje osmišljeno kako bi pojednostavilo  poslovanje, učinilo ga učinkovitijim i povoljnijim te povećalo pouzdanost procesa i imovine, tvrde njegovi proizvođači i dodaju da svoju široku primjenu nalazi u komercijalnim objektima poput shopping centara i različitih trgovačkih lanaca ili pak kompleksnih industrijskih i proizvodnih pogona.

Uvedeno plaćanje kriptovalutama na Billy fiskalnim blagajnama

Uvedeno plaćanje kriptovalutama na Billy fiskalnim blagajnama

14.10.2019. komentiraj

Tvrtka Billy POS, članica ETRANET Grupe, kao vodeći hrvatski pružatelj usluga fiskalizacije prisutna na hrvatskom, slovenskom i češkom tržištu, omogućila je plaćanje kriptovalutama na preko 15.000 Billy fiskalnih blagajni.