Schneider Electric proširuje Galaxy UPS seriju

Schneider Electric proširuje Galaxy UPS seriju

Tvrtka Schneider Electric predstavila je Galaxy VS, visokoučinkovit, trofazni modularni uređaj za neprekidno napajanje (UPS). On je jednostavan za upotrebu, snage od 10 do 100 kW te je dizajniran da zadovolji ključne zahtjeve za energijom IT, komercijalnih i industrijskih postrojenja.

Kompaktnim i fleksibilnim dizajnom, Galaxy VS zadovoljava edge zahtjeve, kao i zahtjeve malih podatkovnih centara u kojima su prostor i pristup skupi. S učinkovitošću do 99% i opcionalnim litij-ionskim baterijama koje udvostručuju autonomiju, ukupni troškovi vlasništva Galaxy VS-a su vrlo niski. Uređaj je ujedno i EcoStruxure Ready. To znači da voditelji ili tehničko osoblje mogu daljinski provjeriti status sustava bilo kada, bilo gdje, pomoću aplikacije za pametne telefone.

„Zahvaljujući ukupnim troškovima vlasništva i dostupnosti, kupci su prepoznali Galaxy VS kao novo rješenje za brojne izazove modernizacije“, rekao je Christopher Thompson, potpredsjednik, Trofazno poslovanje, Schneider Electric.

„Naš najnoviji UPS uspio je postići ravnotežu koja ga čini privlačnim i edge i cloud klijentima u potrazi za inovativnim rješenjima koja su jednostavna za upotrebu u ovom hibridnom ekosustavu. Zahvaljujući kompaktnom, modularnom dizajnu, Galaxy VS moguće je pustiti u pogon brže i koristiti u manjem prostoru nego tradicionalne UPS-ove, štedeći korisnicima vrijeme i novac“, zaključio je Thompson.

Još iz kategorije

Dell predstavlja novi portfelj Dell EMC PowerEdge servera s AMD EPYC procesorima druge generacije

Dell predstavlja novi portfelj Dell EMC PowerEdge servera s AMD EPYC procesorima druge generacije

10.08.2019. komentiraj

Dell Technologies ponudit će cjelovit portfelj Dell EMC PowerEdge servera s AMD EPYC procesorima druge generacije. Kroz optimizirani dizajn, novi Dell EMC PowerEdge poslužitelji u potpunosti će utjecati na AMD-ovu tehnologiju nove generacije procesora.

Canon i McAfee zajednički za sigurnost

Canon i McAfee zajednički za sigurnost

06.08.2019. komentiraj

Svjestan da je sigurnost glavni prioritet za svaku tvrtku, Canon se udružio sa stručnjacima za kibernetičku sigurnost - tvrtkom McAfee - kako bi korisnicima pružio zaštitu ne samo od postojećih, nego i od budućih sigurnosnih prijetnji.

Epson uspostavio kompletni asortiman EcoTank jednobojnih pisača

Epson uspostavio kompletni asortiman EcoTank jednobojnih pisača

04.08.2019. komentiraj

Nastavno na uspjeh EcoTank asortimana, Epson je objavio dva nova modela kako bi kompletirao svoj portfelj jednobojnih tintnih pisača (M1170, M2170). Pružajući svu korist laserskog pisača, ali s impresivnom uštedom EcoTank asortimana, ovi izdržljivi, brzi i energetski učinkoviti pisači su stvoreni za korisnike i tvrtke kojima je potrebno rješenje za jeftini ispis velikog broja jednobojnih dokumenata, ističu u Epsonu.