Održana „Pantheon konferencija 2014.“ tvrtke Datalab Tehnologije

Održana „Pantheon konferencija 2014.“ tvrtke Datalab Tehnologije

Tvrtka Datalab, jedan od vodećih proizvođača poslovnih rješenja u Regiji, održala je 28. listopada u Hotelu Antunović u Zagrebu uspješnu  Pantheon konferenciju 2014. Tema središnjeg dijela Konferencije namijenjene malim, srednjim i velikim tvrtkama bila je ePoslovanje.

Datalabovi eksperti i partneri ovom su prilikom predstavili  prisutnima mogućnosti optimizacije i povećanja učinkovitosti  poslovanja kroz ERP – poslovni softver,  a  gostujući  su ih stručnjaci  upoznali s najnovijim trendovima s područja efektivnog upravljanja poslovnim procesima i poslovnog izvješćivanja.

U drugom dijelu događanja stručnjaci iz redova Datalabovog tima i Datalabovih partnera   prezentirali su specifične alate i funkcionalnosti poslovnog sustava PANTHEON kroz najbolje prakse.

„PANTHEON se i nakon 17 godina izuzetno brzo razvija. Oduvijek smo ga gradili za ambiciozne, a i mi sami jako brzo rastemo, pa i nama treba dobar sustav. Ne, zaista - svakodnevno se poslovanje unapređuje i tehnologija koju su si mogle priuštiti samo multinacionalne kompanije postaje nužna i za nas: mala i srednja poduzeća.  Dati kolegama poduzetnicima dobre alate – to nas motivira na razvoj.“, izjavio je Andrej Mertelj, izvršni direktor Datalaba.

Vedran Grbčić, izvršni direktor Datalab Tehnologije Hrvatska dodatno je istaknuo kako je PANTHEON sveobuhvatni ERP sustav koji se želi uspoređivati sa svjetskim uspješnicama.

„Za višegodišnji rast po stopi od 30% godišnje u okruženju zasićenom sličnim proizvodima zaslužna je kvaliteta sustava i dobra podrška, stalno dodavanje novih funkcionalnosti, kao i razgranata mreža partnera dostupna u cijeloj Hrvatskoj. I u narednom periodu očekujemo daljnje povećanje broja zadovoljnih korisnika i  konstantni rast i profit.

U manjem dijelu na ove rezultate utječe, a i dalje će utjecati ulazak u EU te, sukladno tome, i početak konsolidacije tržišta ERP-a. Za očekivati je da će se konsolidacija, po uzoru na susjedne zemlje, nastaviti u još većoj mjeri, a za to su Datalab i PANTHEON spremni jer su sličnu tranziciju već prošli.

Spomenuo bih i da već počinjemo s pripremama organizacije sljedeće Pantheon konferencije, s ciljem da ovo događanje postane  centralnim mjestom poslovnih susreta, te razmjene znanja i iskustava na polju poslovnih softvera u Regiji.“, zaključio je Grbčić.

Još iz kategorije

Kome je dosta prilagođavanja? Postoje rješenja po vašoj mjeri

Kome je dosta prilagođavanja? Postoje rješenja po vašoj mjeri

08.12.2021.

Kad su u pitanju mali, srednji i veliki poduzetnici procesi poslovanja se razlikuju, ali prioriteti kao što su sigurnost, kvaliteta mreže i pouzdanost aplikacija važni su svima.

Uz evidenciju nekretnina moguće povećanje prihoda od komunalne naknade za 20 do 50 posto

Uz evidenciju nekretnina moguće povećanje prihoda od komunalne naknade za 20 do 50 posto

08.12.2021.

Napredno tehnološko rješenje u sklopu projekta pod nazivom Evidencija nekretnina (ENA) donosi stalni porast namjenskih prihoda od komunalne naknade za 20 do 50 posto, te je u svrhu precizne izrade baze realnih podataka do sada proveden u dvadesetak općina i gradova u Hrvatskoj.

Predstavljen Microsoft Teams Essentials za male tvrtke

Predstavljen Microsoft Teams Essentials za male tvrtke

07.12.2021.

Microsoft je objavio da je dostupan Teams Essentials, prva samostalna Microsoft Teams ponuda dizajnirana posebno za male tvrtke. Teams Essentials malim tvrtkama pruža povoljno rješenje za sastanke, koje podržava suradnju, povezivanje i produktivnost u hibridnom radnom okruženju.