Održana „Pantheon konferencija 2014.“ tvrtke Datalab Tehnologije

Održana „Pantheon konferencija 2014.“ tvrtke Datalab Tehnologije

Tvrtka Datalab, jedan od vodećih proizvođača poslovnih rješenja u Regiji, održala je 28. listopada u Hotelu Antunović u Zagrebu uspješnu  Pantheon konferenciju 2014. Tema središnjeg dijela Konferencije namijenjene malim, srednjim i velikim tvrtkama bila je ePoslovanje.

Datalabovi eksperti i partneri ovom su prilikom predstavili  prisutnima mogućnosti optimizacije i povećanja učinkovitosti  poslovanja kroz ERP - poslovni softver,  a  gostujući  su ih stručnjaci  upoznali s najnovijim trendovima s područja efektivnog upravljanja poslovnim procesima i poslovnog izvješćivanja.

U drugom dijelu događanja stručnjaci iz redova Datalabovog tima i Datalabovih partnera   prezentirali su specifične alate i funkcionalnosti poslovnog sustava PANTHEON kroz najbolje prakse.

„PANTHEON se i nakon 17 godina izuzetno brzo razvija. Oduvijek smo ga gradili za ambiciozne, a i mi sami jako brzo rastemo, pa i nama treba dobar sustav. Ne, zaista - svakodnevno se poslovanje unapređuje i tehnologija koju su si mogle priuštiti samo multinacionalne kompanije postaje nužna i za nas: mala i srednja poduzeća.  Dati kolegama poduzetnicima dobre alate - to nas motivira na razvoj.“, izjavio je Andrej Mertelj, izvršni direktor Datalaba.

Vedran Grbčić, izvršni direktor Datalab Tehnologije Hrvatska dodatno je istaknuo kako je PANTHEON sveobuhvatni ERP sustav koji se želi uspoređivati sa svjetskim uspješnicama.

„Za višegodišnji rast po stopi od 30% godišnje u okruženju zasićenom sličnim proizvodima zaslužna je kvaliteta sustava i dobra podrška, stalno dodavanje novih funkcionalnosti, kao i razgranata mreža partnera dostupna u cijeloj Hrvatskoj. I u narednom periodu očekujemo daljnje povećanje broja zadovoljnih korisnika i  konstantni rast i profit.

U manjem dijelu na ove rezultate utječe, a i dalje će utjecati ulazak u EU te, sukladno tome, i početak konsolidacije tržišta ERP-a. Za očekivati je da će se konsolidacija, po uzoru na susjedne zemlje, nastaviti u još većoj mjeri, a za to su Datalab i PANTHEON spremni jer su sličnu tranziciju već prošli.

Spomenuo bih i da već počinjemo s pripremama organizacije sljedeće Pantheon konferencije, s ciljem da ovo događanje postane  centralnim mjestom poslovnih susreta, te razmjene znanja i iskustava na polju poslovnih softvera u Regiji.“, zaključio je Grbčić.