Nova nagrada za Infobip

Nova nagrada za Infobip

Foto: Dražen Tomić / Tomich Productions

Infobip se može pohvaliti novim dostignućem, nagradom Proddy za najbolju platformu za angažiranje kupaca. Odlučila je tako Product School zajednica. Inače, riječ je o platformi Moments, kojoj je glavna snaga SaaS ponuda. "Uistinu smo počašćeni što smo prepoznati po jednoj od svojih prvih SaaS ponuda", poručili su iz Infobipa.

Kako ne bi bili počašćeni kad su dobili nagradu od strane institucije koja je lider u stvaranju "product trainera" za pojedince i organizacije, kojima je zajednički cilj kreirati bolje proizvode. Stoga, bez zadrške se može kazati da su najveći stručnjaci ocijenili Infobipovu platformu i samim time je nagrada još značajnija.

"Čestitamo Infobipu na osvajanju nagrade, dobili su najviše glasova i bili najbolji u svojoj kategoriji. Zasluženo im je pripala jer njihova rješenja pomažu pojednostavljenju kompleksnosti digitalne komunikacije s ciljem najboljeg mogućeg angažmana i iskustva za kupca", naglasio je Carlos González de Villaumbrosia, izvršni direktor (CEO) u Product School.

Iznimno zadovoljstvo u ime Infobipa izrazio je i Adrian Benić, potpredsjednik odjela proizvoda u hrvatskoj kompaniji. "Više smo nego oduševljeni i zahvalni na osvajanju nagrade Proddy. Ona se dodjeljuje najboljim svjetskim digitalnim proizvodima i već nam je sama nominacija bila privilegija, a osvajanje je savršen kraj sadržajne godine. Još jednom se zahvaljujemo Proddyjevim glasačima", kazao je Benić.

Uistinu je ovo sjajan završetak godine u kojoj se Infobip prometnuo u još moćniju kompaniju na svom području. Naime, vodnjanski div sklopio je kupoprodajni ugovor s američkom IT kompanijom Amdocs o preuzimanju tvrtke OpenMarket, vodećeg B2B pružatelja rješenja za razmjenu mobilnih poruka, za bruto iznos u gotovini od približno 300 milijuna američkih dolara.

Još iz kategorije

Vaše poslovanje je sigurno, a rad od kuće nikad nije bio jednostavniji

Vaše poslovanje je sigurno, a rad od kuće nikad nije bio jednostavniji

13.01.2021. komentiraj

Promjene u uvjetima poslovanja, poput rada od kuće, postavljaju nove, dosad neviđene izazove za tvrtke i organizacije. Iako se u posljednje vrijeme poslovni svijet naizgled uvelike preselio na online platforme, istraživana pokazuju da čak 98% ispitanika nailazi na poteškoće prilikom korištenja usluga i alata za remote način rada (Global WorkForce Survey 2020). Jednako tako, pokazalo se da napredna, inteligentna user friendly rješenja za poslovanje mogu pospješiti poslovanje i unaprijediti suradnju s partnerima i klijentima.

Lenovo odličan u Hrvatskoj u 2020., velika očekivanja i ove godine

Lenovo odličan u Hrvatskoj u 2020., velika očekivanja i ove godine

11.01.2021. komentiraj

Lenovo je u Hrvatskoj došao do prve pozicije na PC tržištu, a za ovu godinu očekuje nastavak pozitivnih trendova koje smo imali u 2020. godini, za ICTbusiness.info ističe regionalni direktor Lenova za ovu regiju Ivan Božev.

Zoom će Microsoftu i Googleu konkurirati i e-mailom i kalendarom

Zoom će Microsoftu i Googleu konkurirati i e-mailom i kalendarom

10.01.2021. komentiraj

Zoom je imao iznimno uspješnu 2020. i to ne čudi jer još u prosincu prošle godine broj korisnika “vrtio” mu se oko deset milijuna, a sad je na otprilike 350 milijuna. Bilo bi šteta stati na tome i ne iskoristiti mogućnosti koje su se otvorile iznenadnom popularnosti pa su u kompaniji odlučili “pojačati” usluge kroz e-mail i kalendar.