ZANIMLJIVO RJEŠENJE

Epson predstavlja svoj prvi kompaktni plošni UV pisač za industriju promotivnih materijala

Epson predstavlja svoj prvi kompaktni plošni UV pisač za industriju promotivnih materijala

Tvrtka Epson proizvela je plošni A4 UV pisač početne klase posebno za potrebe malih tvrtki u industriji promotivnih materijala. Iznimno kompaktan i pristupačan, pisač SureColor V1000 omogućuje ispisivanje na gotovo bilo koju tvrdu površinu.

To ga čini pogodnim za izradu promotivnih i personaliziranih artikala, a bit će zanimljiv čitavom nizu različitih poslovanja, od fotografskih radnji i proizvođača sitne robe pa do e-trgovine i turističkih atrakcija poput tematskih parkova.

Temeljen na Epsonovoj nagrađivanoj tehnologiji SureColor, SC-V1000 omogućuje izravno ispisivanje na širokom rasponu podloga debljine do 70 mm, uključujući akril, polikarbonate, PVC, aluminij, metal, poliester, pjenastu ploču, stiropor, drvo i kamen. Budući da sadržava sustav integriranog spremnika za tintu sa 6 boja (CMYK plus bijela i lak), SC-V1000 proizvodi izuzetno precizne i detaljne slike koje se mogu lako prilagođavati.

Zahvaljujući vrlo kompaktnim dimenzijama (699 mm x 699 mm) pisač se lako postavlja na većinu standardnih radnih i uredskih stolova, a budući da iza jedinice nije potrebno ostaviti slobodnog prostora, može se postaviti u kutove ili uza zid.

SC-V1000 je dizajniran kao pristupačno rješenje za male tvrtke, te je izuzetno jednostavan za rukovanje i održavanje zahvaljujući automatskom sustavu čišćenja koji se aktivira putem intuitivnog i jednostavnog dodirnog zaslona koji eliminira potrebu za ručnim održavanjem. Uporaba Epsonovog sustava sa zamjenjivim paketom tinti (RIPS) čini zamjenu tinte iznimno jednostavnom.

Pisač SureColor V1000 u standardnoj verziji ima integrirani sustav za filtriranje zraka i funkciju smanjenja neugodnih mirisa. SC-V1000 nudi mogućnosti povezivanja putem USB-a ili Wi-Fi-ja i dolazi sa softverom Epson Edge Print RIP, vezom na Epson PORT i trogodišnjim jamstvom za bezbrižan rad. SC-V1000 bit će dostupan za kupnju kod distributera tvrtke Epson diljem Europe od srpnja 2024.