ISA 2024

Epson predstavlja mogućnosti za tehnologiju zaslona i vizualnih komunikacija

Epson predstavlja mogućnosti za tehnologiju zaslona i vizualnih komunikacija

Epson će u Barceloni na ISA konferenciji od 30. siječnja do 2. veljače izložiti cijeli asortiman projektora i tehnologije vizualne komunikacije kako bi istaknuo transformativni potencijal projekcije u raznim primjenama, pokrivajući umjetnost i zabavu, obrazovanje, poslovni život, maloprodaju, slobodno vrijeme i kulturu.

Posjetitelji će uživo moći svjedočiti divovskom kišobranu koji se otvara u slapu živopisnih tehnikolor boja koje slave razne svjetske festivale. Projekcija kišobrana crpi inspiraciju iz mnogih međunarodnih festivala kao što su karneval u Barceloni, Kineska nova godina i festival lampiona; japanski Tango No Sekku, Kodomo-no-hi (Dan djece) i Festival trešnjinog cvijeta; portugalski umjetnički festival AgitÁgueda (festival kišobrana); festival vatrometa u Busanu i tajlandski festival lampiona poznat kao Yi Peng i Loy Krathong.

Prikazat će i najmanji i najlakši 4K projektor od 20.000 lumena na svijetu. Njegova mala veličina i masa znače smanjenje otpada od pakiranja i manje troškove prijevoza, skladištenja i postavljanja. Nadovezujući se na uspjeh serije EB-PU2200, novi ultra-lagani, kompaktni projektor velikog broja lumena nudi jednostavnu instalaciju i postavljanje, pojednostavljeno održavanje i izraženu kvalitetu slike.

Novi asortiman nudi prilagođenu 4K grafičku obradu s najnovijim čipsetom koji pruža značajna poboljšanja radne frekvencije, širine propusnog pojasa memorije i prijenosa podataka za besprijekorno 4K iskustvo.

Pokazat će i kako njegovi projektori mogu transformirati poslovne prostore u imerzivna okruženja koja mogu uvelike poboljšati poslovne marke. U suradnji s Purple Digital Storytelling, Epson će demonstrirati moć projekcije u nizu poslovnih aktivnosti, od prezentacija, digitalnih izložbenih prostora i prodajnih prezentacija, do obuke za proizvode, uvođenje zaposlenika i velikih okupljanja u tvrtki.

Ugostit će i demonstraciju značajke Front Row za Microsoft Teams, prikazujući inovativne rasporede za hibridne sastanke zbog kojih će se udaljeni sudionici osjećati kao da su u prostoriji koristeći 4K projektore.

Epsonova projekcijska tehnologija pokreće i digitalnu transformaciju u obrazovanju. Primjerice, samostojeće rješenje koje ispunjava cijelu prostoriju, a sastoji se od tri interaktivna projektora ultrakratkog dometa EB-770Fi. Ono nudi beskrajne mogućnosti za sveobuhvatno i interaktivno podučavanje na način koji se nikada ne može postići s ravnim pločama.

Kompanija će izložiti i svoju liniju objektiva za projektore na postolju, otkrivajući široku ponudu fleksibilnih, svestranih, izmjenjivih objektiva. Epson nudi kompatibilnost s objektivima, s istim rasponom objektiva 4K kvalitete dostupnim za projektore svjetline od 6000 do 20.000 lumena. To uključuje LX seriju objektiva izuzetno kratkog dometa koji su kompatibilni s do
30.000 lumena i mogu projicirati sliku od 200 inča sa udaljenosti od samo 1,5 m.