Cloud Workspace Collaboration – rješenja za automatizaciju procesa unutar sustava Canon Hybrid Workspace

Cloud Workspace Collaboration – rješenja za automatizaciju procesa unutar sustava Canon Hybrid Workspace

Canon predstavlja Cloud Workspace Collaboration: platformu koja spaja alate za suradnju s automatizacijom procesa za dnevne poslovne zadatke kao što su obrada faktura, upravljanje ugovorima i digitalizacija ljudskih potencijala. Ta će platforma pomoći tvrtkama da učinkovito premoste jaz između papirnatih i digitalnih okruženja te prošire svoje operativne mogućnosti u raznim radnim okruženjima, u uredu i izvan njega.

„U modernim je tvrtkama uobičajeno zadržavanje kombinacije digitalnih procesa i onih koji se temelje na papiru dok se potonji razvijaju u smjeru digitalizacije. No, da bi osigurale učinkovit i neprestan tijek informacija u novim hibridnim radnim okruženjima, tvrtke trebaju alate za zadržavanje najboljih praksi u upravljanju informacijama bez obzira na to kada ili gdje ih trebaju“, rekao je Aleksander Bende, poslovni savjetnik za rješenja u tvrtki Canon CEE GmbH.

Promjenljivi zahtjevi modernih zaposlenika i tvrtki bili su u srži Canonova dizajna nove platforme. Canon Cloud Workspace Collaboration predstavlja jednostavan, inteligentan i usklađen način upravljanja dokumentima i procesima ključnim za poslovanje na području obrade faktura, upravljanja ugovorima i digitalizacije ljudskih resursa uz veću učinkovitost i manje troškove, a bez potrebe za uvođenjem složenih IT rješenja. Upravo je ovo potonje korisno tvrtkama svih veličina koje imaju slabiju internu IT podršku, pa je teško uvesti ili održavati složena tehnološka rješenja za udaljene zaposlenike. Osim unaprijed definiranih procesa, Canonovo rješenje u oblaku može podržati bilo kakve poslovno važne procese povezane s dokumentima kod kojih se traži djelovanje korisnika.

Canonova platforma Cloud Workspace Collaboration dio je snažnog sustava Canonovih rješenja za Hybrid Workspace koji donosi brojne prednosti tvrtkama spremnim prilagoditi se dinamičnoj budućnosti tako što će im pomoći maksimizirati sposobnost izvođenja administrativnih zadataka kroz automatizaciju.

„Automatizirani tijek rada za prihvat, provjeru valjanosti i odobravanje dolaznih faktura omogućuje tvrtkama i ustanovama da ubrzaju svoje računovodstvene prakse do 50 %. Nadvladavaju se kašnjenja u procesnoj logistici, koja se obično pojavljuju pri udaljenom radu, a poslovne operacije povezane sa sadržajima znatno se poboljšavaju“, rekao je Aleksander Bende.

Cloud Workspace Collaboration se osim toga učinkovito hvata u koštac s izazovima upravljanja poslovnim ugovorima tako što posve automatizira digitalizaciju dokumenata ili pomaže timovima za ljudske resurse da postanu dinamičniji i smanje troškove uklanjanjem tijekova rada u kojima se dokumentacijom upravlja ručno.

Više informacija o Canonovu sustavu rješenja Hybrid Workplace možete saznati na web-mjestu.

Još iz kategorije

Neoinfo razvio sustav za jednostavno plaćanje na portalima

Neoinfo razvio sustav za jednostavno plaćanje na portalima

24.06.2021.

Zagrebačka tvrtka Neoinfo razvila je Mobile Payments Gateway, sustav za autoriziranje transakcija i naplatu različitim aplikacijama za mobilna plaćanja. U sklopu tog projekta započeli su i s pilot projektom PortalPay namijenjenom jednostavnom i brzom čitateljskom plaćanju na portalima, blogovima i sličnim online mjestima.

Nalazimo se na početku digitalne revolucije i njezin kraj i dostignuća uopće ne možemo pojmiti

Nalazimo se na početku digitalne revolucije i njezin kraj i dostignuća uopće ne možemo pojmiti

24.06.2021.

Dinamika promjena u digitalnoj industriji je daleko brža nego u tradicionalnima i to nam donosi prilagodljivost i otpornost, ističe za ICTbusiness.info Ratko Mutavdžić tehnički direktor Microsofta za CEE regiju, koji predaje i na Algebrinom Mini MBA Digital, koji govori o umjetnoj inteligenciji, cloudu i što nas čeka u budućnosti.

Hrvatske tvrtke sve više prepoznaju prednosti cjelokupnih rješenja baziranih na Salesforcu

Hrvatske tvrtke sve više prepoznaju prednosti cjelokupnih rješenja baziranih na Salesforcu

23.06.2021.

Domaća IT i konzultantska scena bogatija je za novog člana tvrtka LeverUP Consulting, s uredima u Zagrebu i Talinu o čemu smo razgovarali s direktoricom Dariom Kulikovom koja ističe kako su specijalizirani za implementaciju, nadogradnju i održavanje CRM sustava te da su certificirani partner američke tvrtke Salesforce.