RJEŠENJE ZA KABLIRANJE

Assmann predstavlja seriju mrežnih ormara Varioflex-N

Assmann predstavlja seriju mrežnih ormara Varioflex-N

Pružatelj IT rješenja Assmann elektronika predstavlja seriju Digitus Varioflex-N, novi dodatak svojem portfelju 19-inčne mrežne tehnologije. Osmišljena je za strukturirano kabliranje mrežnih komponenti, nudeći stabilnost i fleksibilnost.

"Posvećeni smo pružanju inovativnih i inteligentnih rješenja za kabliranje kroz našu marku Digitus kako bismo ispunili sve veće zahtjeve za brzinama prijenosa podataka. Naša 19-inčna mrežna tehnologija, koja predstavlja robusno i pouzdano rješenje za IT mreže, jasan je pokazatelj te posvećenosti", izjavila je Lidija Mikuš, generalna direktorica hrvatske podružnice Assmanna.

Širina od 19 inča predstavlja uobičajenu dimenziju i svjetski standard za širinu ormara i kućišta, poslužitelja, ethernet preklopnika (eng. switch), patch panela i različitih drugih komponenti koje su osmišljene da se međusobno nadopunjuju. Istovremeno, proizvodi Assmannove marke Digitus omogućuju individualnu konfiguraciju mrežnih i poslužiteljskih ormara prema specifičnim zahtjevima.

Mrežni i poslužiteljski ormari, među ostalim komponentama, neophodni su za uspostavljanje pouzdane i stabilne osnove IT mreže. Primjena u praksi seže od malih ureda ili ordinacija do složenih velikih podatkovnih centara. Odabir odgovarajućeg modela i dodataka uvijek bi trebao biti temeljen na njihovoj primjeni.

Portfelj Digitus proizvoda od 19 inča nudi sveobuhvatna rješenja za potrebe IT infrastrukture i uključuje tri različite serije ormara – Digitus Varioflex-N, Digitus Unique i Digitus Dynamic Basic. Svaki je dostupan u različitim verzijama.

Proizvodi nude uredna rješenja za pohranu s opcijama vođenja kabela i profilnim šinama podesive dubine. Ormari, osmišljeni za jednostavnu montažu ventilatora, samostojeći su, mogu se slagati i dostupni su u različitim veličinama i prilagođenim dizajnima. Dolaze u crnoj (RAL 9005) i svijetlosivoj (RAL 7035) boji.

Opremljeni su staklenim sigurnosnim vratima koja se mogu zaključati, bočnim dijelovima koji se mogu skinuti i čvrstim profilnim šinama nosivosti do 1200 kilograma, čime je osigurano da mogu podnijeti znatnu količinu opreme. Također, ormari su opremljeni 19-inčnim lažnim poklopcima za kablove, što doprinosi urednom i organiziranom sustavu upravljanja kabelima.

Assmann nudi i niz dodatnih proizvoda za opremanje ormara, uključujući jedinice za distribuciju energije, LCD KVM konzole, UPS sustave, krovne ventilatorske jedinice, preklopnike i Power over Ethernet.