KING ICT osvojio prestižnu nagradu na Summitu Schneiderovih top partnera

KING ICT osvojio prestižnu nagradu na Summitu Schneiderovih top partnera

Na summitu EMEA regije, kojem su prisustvovali svi partneri Schneider Electrica, jedna od tri prestižne nagrade otišla je u ruke tvrtke KING ICT. Radi se o priznanju Best Solution Growth in Europe, koje je KING ICT osvojio ostvarivši najveći rast na EU razini, potvrdivši tako svoju stručnost i profesionalnost.

“Zadovoljstvo nam je nagradu uručiti našem dugogodišnjem partneru, KING ICT-u. Kao stručnjak za softvere, infrastrukturu, umrežavanje i tehničku sigurnost, KING-ov je tim postigao jedan od najboljih rezultata u zadanoj kategoriji i na tome mu čestitamo”, poručuju iz Schneider Electrica.

Titula Elite, kojom se mogu pohvaliti samo najuspješniji partneri tvrtke Schneider, svojevrsni je status operativne sposobnosti, odnosno, znači da KING ICT, zbog iskustva i ekspertize zaposlenika, svojim klijentima nudi ispunjenje projekta u cijelosti – od savjetovanja, plana i dizajna do same implementacije.

KING ICT radi po najvišim standardima Hrvatskog zavoda za norme pa svojim klijentima može ponuditi rad po standardu HRN/EN normi za informacijsku tehnologiju koja uključuju sredstva infrastrukture podatkovnih centara, što potvrđuje naš status pouzdanog partnera. Ponosni smo na ovo ostvarenje, a Schneiderovu nagradu shvaćamo kao dodatni poticaj da svojim klijentima pružamo još bolju uslugu i pomognemo izgraditi tehnološki modernu i povezanu budućnost.

Još iz kategorije

Oxford Economics tvrdi da Huaweijevo poslovanje Europi je donijelo višestruke koristi

Oxford Economics tvrdi da Huaweijevo poslovanje Europi je donijelo višestruke koristi

17.11.2019. komentiraj

Prestižna analitička kuća Oxford Economics objavila je izvješće o ekonomskom utjecaju Huaweija na europsko gospodarstvo u kojem je izračunato da je u 2018. godini kompanija doprinijela ukupno sa 12,8 milijardi eura bruto društvenom proizvodu Europske unije i pridruženih zemalja poput Islanda, Norveške i Švicarske.

Agilno je riječ godine u poslovnom svijetu

Agilno je riječ godine u poslovnom svijetu

15.11.2019. komentiraj

Zašto se svi u modernim kompanijama kunu u uspješnost agilnih timova, koje su prednosti agilnog načina rada, što sve on podrazumijeva i zašto svi pričaju o tome samo su neka od pitanja kojima će se baviti panel 'The Word of the Year: Agile' koji će se u sklopu RTL-ove konferencije Digital Shapers ovog mjeseca održati u Zagrebu. O iskustvima agilnog poslovanja i njegovom utjecaju na zaposlenike i korisnike govorit će Ana Pauzar, experience management director u Hrvatskom Telekomu, Luka Gauta, fintech business development manager u CROZ-u i Krešo Žmak, director products u Infobipu.

Hrvatski Telekom i slovenska tvrtka GEN-I potpisali ugovor o dugoročnoj suradnji na području e-mobilnosti

Hrvatski Telekom i slovenska tvrtka GEN-I potpisali ugovor o dugoročnoj suradnji na području e-mobilnosti

14.11.2019. komentiraj

Najveći domaći telekom operator Hrvatski Telekom koji je ujedno i najveći operator  mreže javnih i privatnih punionica za električna vozila u Hrvatskoj i slovenska energetska kompanija GEN-I sklopili su ugovor o dugoročnom partnerstvu na području e-mobilnosti. Temeljem ugovora vlasnici električnih vozila iz Slovenije i Hrvatske, koji su korisnici usluge e-mobilnosti tvrtke GEN-I, imat će pristup svim punionicama za električna vozila u operativnoj nadležnosti Hrvatskog Telekoma.