Grayling primio nagradu Global SABRE Awards za Global Public Affairs Agency za 2019. godinu

Grayling primio nagradu Global SABRE Awards za Global Public Affairs Agency za 2019. godinu

Foto: DepositPhotos

Agencija Grayling osvojila je nagradu u kategoriji Global Public Affairs Agency za 2019. godinu. Nagrada je dodijeljena na gala događaju Global SABRE Awards, koji je održan u organizaciji Holmes Report u Watergate Hotelu u Washingtonu.

Graylingu je odano priznanje za rast poslovanja na području Public Affairsa, posebno u Europi, kao i za izgradnju strateških partnerstava na globalnoj razini, što nam je omogućilo pružanje vrhunskih rješenja nizu velikih međunarodnih klijenata.

„Iznimno smo ponosni i počašćeni primitkom ove prestižne nagrade,” izjavio je Russell Patten, predsjednik za Public Affairs u agenciji Grayling. “Naime,  bez naših vrhunskih konzultanata te, naravno, klijenata danas ne bismo bili ovdje. Ovo je više od svega odraz kvalitete rada kojeg pružamo klijentima s fokusom na kvalitetno istraživanje, strateški uvid, jasno razumijevanje potreba naših klijenata te naše predanosti da win-win rješenja primjenjujemo na duže vremensko razdoblje.”

Kada je u pitanju lokalno tržište, bilo da se radi o Bruxellesu, Washingtonu, Singapuru ili Zagrebu, postaje sve ključnije biti dio globalne mreže te istovremeno ostati najbolji na lokalnoj razini. Možemo reći kako Grayling pruža uslugu tijekom cijelog dana!

„Stručnost i doseg naših timova pruža nenadmašnu vrijednost za naše klijente, koji se često suočavaju s izazovima koji nadilaze državne granice,” izjavio je Ben Petter, direktor mreže koji nadgleda 11 ureda agencije Grayling u Srednjoj i istočnoj Europi. „Naša sposobnost koordiniranja kampanja na više tržišta istodobno znači da možemo biti puno više od zbroja naših dijelova.”

Ranije ove godine Grayling je proglašen EMEA Public Affairs agencijom godine.  Europski Public Affairs timovi također su nagrađeni za kampanju godine povezanu s Brexitom (2018) i za PA agenciju godine(2016) u sklopu “Public Affairs Awards Europe”, jednog od najvažnijih događanja u kalendaru  Public Affairsa. Ured u Ujedinjenom Kraljevstvu također je osvojio nagradu za  Public Affairs agenciju godine u 2016.

Još iz kategorije

Oxford Economics tvrdi da Huaweijevo poslovanje Europi je donijelo višestruke koristi

Oxford Economics tvrdi da Huaweijevo poslovanje Europi je donijelo višestruke koristi

17.11.2019. komentiraj

Prestižna analitička kuća Oxford Economics objavila je izvješće o ekonomskom utjecaju Huaweija na europsko gospodarstvo u kojem je izračunato da je u 2018. godini kompanija doprinijela ukupno sa 12,8 milijardi eura bruto društvenom proizvodu Europske unije i pridruženih zemalja poput Islanda, Norveške i Švicarske.

Agilno je riječ godine u poslovnom svijetu

Agilno je riječ godine u poslovnom svijetu

15.11.2019. komentiraj

Zašto se svi u modernim kompanijama kunu u uspješnost agilnih timova, koje su prednosti agilnog načina rada, što sve on podrazumijeva i zašto svi pričaju o tome samo su neka od pitanja kojima će se baviti panel 'The Word of the Year: Agile' koji će se u sklopu RTL-ove konferencije Digital Shapers ovog mjeseca održati u Zagrebu. O iskustvima agilnog poslovanja i njegovom utjecaju na zaposlenike i korisnike govorit će Ana Pauzar, experience management director u Hrvatskom Telekomu, Luka Gauta, fintech business development manager u CROZ-u i Krešo Žmak, director products u Infobipu.

Hrvatski Telekom i slovenska tvrtka GEN-I potpisali ugovor o dugoročnoj suradnji na području e-mobilnosti

Hrvatski Telekom i slovenska tvrtka GEN-I potpisali ugovor o dugoročnoj suradnji na području e-mobilnosti

14.11.2019. komentiraj

Najveći domaći telekom operator Hrvatski Telekom koji je ujedno i najveći operator  mreže javnih i privatnih punionica za električna vozila u Hrvatskoj i slovenska energetska kompanija GEN-I sklopili su ugovor o dugoročnom partnerstvu na području e-mobilnosti. Temeljem ugovora vlasnici električnih vozila iz Slovenije i Hrvatske, koji su korisnici usluge e-mobilnosti tvrtke GEN-I, imat će pristup svim punionicama za električna vozila u operativnoj nadležnosti Hrvatskog Telekoma.