Grayling primio nagradu Global SABRE Awards za Global Public Affairs Agency za 2019. godinu

Grayling primio nagradu Global SABRE Awards za Global Public Affairs Agency za 2019. godinu

Foto: DepositPhotos

Agencija Grayling osvojila je nagradu u kategoriji Global Public Affairs Agency za 2019. godinu. Nagrada je dodijeljena na gala događaju Global SABRE Awards, koji je održan u organizaciji Holmes Report u Watergate Hotelu u Washingtonu.

Graylingu je odano priznanje za rast poslovanja na području Public Affairsa, posebno u Europi, kao i za izgradnju strateških partnerstava na globalnoj razini, što nam je omogućilo pružanje vrhunskih rješenja nizu velikih međunarodnih klijenata.

„Iznimno smo ponosni i počašćeni primitkom ove prestižne nagrade,” izjavio je Russell Patten, predsjednik za Public Affairs u agenciji Grayling. “Naime,  bez naših vrhunskih konzultanata te, naravno, klijenata danas ne bismo bili ovdje. Ovo je više od svega odraz kvalitete rada kojeg pružamo klijentima s fokusom na kvalitetno istraživanje, strateški uvid, jasno razumijevanje potreba naših klijenata te naše predanosti da win-win rješenja primjenjujemo na duže vremensko razdoblje.”

Kada je u pitanju lokalno tržište, bilo da se radi o Bruxellesu, Washingtonu, Singapuru ili Zagrebu, postaje sve ključnije biti dio globalne mreže te istovremeno ostati najbolji na lokalnoj razini. Možemo reći kako Grayling pruža uslugu tijekom cijelog dana!

„Stručnost i doseg naših timova pruža nenadmašnu vrijednost za naše klijente, koji se često suočavaju s izazovima koji nadilaze državne granice,” izjavio je Ben Petter, direktor mreže koji nadgleda 11 ureda agencije Grayling u Srednjoj i istočnoj Europi. „Naša sposobnost koordiniranja kampanja na više tržišta istodobno znači da možemo biti puno više od zbroja naših dijelova.”

Ranije ove godine Grayling je proglašen EMEA Public Affairs agencijom godine.  Europski Public Affairs timovi također su nagrađeni za kampanju godine povezanu s Brexitom (2018) i za PA agenciju godine(2016) u sklopu “Public Affairs Awards Europe”, jednog od najvažnijih događanja u kalendaru  Public Affairsa. Ured u Ujedinjenom Kraljevstvu također je osvojio nagradu za  Public Affairs agenciju godine u 2016.

Još iz kategorije

Huawei želi podržati digitalizaciju Europe i ubrzati gospodarski rast

Huawei želi podržati digitalizaciju Europe i ubrzati gospodarski rast

23.02.2020. komentiraj

Zahvaljujući mreži istraživačkih centara i suradnji s istraživačkim institucijama i sveučilištima koje Huawei ima diljem Europske unije, Huawei može ubrzati europsku digitalnu agendu te kroz brže uvođenje novih tehnologija potaknuti rast gospodarstva.

CERT nije primio prijavu zbog napada na INA-u

CERT nije primio prijavu zbog napada na INA-u

21.02.2020. komentiraj

Osim službene obavijesti tvrtke INA d.d. objavljene 16. veljače 2020., Nacionalni CERT nije zaprimio prijavu vezanu uz računalno-sigurnosni incident u spomenutoj kompaniji. CERT (eng. Computer Emergency Response Team) ili CSIRT (engl. Computer Security Incident Response Team) je organizacijski entitet koji reagira na računalno-sigurnosne incidente, te preventivnim djelovanjem radi na poboljšanju računalne sigurnosti informacijskih sustava.

KOMENTAR: Napad na INA-u pokazao probleme informacijske sigurnosti, važnost prevencije

KOMENTAR: Napad na INA-u pokazao probleme informacijske sigurnosti, važnost prevencije

21.02.2020. komentiraj

Scenarij 1:

Petak 14.2. Valentinovo – kreće napad – neki tvrde ransomware CLOP zblokirao rad INA-e, kriptirao backupove, kriptirao kompove – sve staje