SPONZORIRANO

Cyber zločini jedna su od najunosnijih prevara na svijetu - saznajte kako zaštititi svoje poslovanje

Cyber zločini jedna su od najunosnijih prevara na svijetu - saznajte kako zaštititi svoje poslovanje

Da je cyber zločin država, bio bi treća najjača svjetska ekonomija s "proračunom" od nevjerojatnih 9,5 trilijuna dolara. Toliki je, naime, iznos koji će se globalno zaraditi od zločina i prevara na internetu samo ove godine. 

Iako je većina ljudi svjesna mogućih posljedica, mnoge tvrtke često ne posvećuju dovoljno pažnje cyber sigurnosti u digitalnom aspektu svog poslovanja. Upravo zato je Infinum odabrao ovu temu za nadolazeće izdanje svoje serije online događaja za poslovnu i tech zajednicu Delivered. 

"S razvojem umjetne inteligencije i drugih inovativnih tehnologija, cyber zločin postaje sve dostupniji i profinjeniji. Meta može biti bilo tko, od malih i srednjih poduzeća sve do velikih korporacija. Nema bježanja", kaže Chris Bradshaw, voditelj Delivereda i Global Product Strategy Director u Infinumu. 

Chris će u novom izdanju Delivereda razgovarati s jednim od najvećih globalnih stručnjaka za ovu temu. Ugostit će Bojana Belušića, šefa informacijske sigurnosti u Microblinku, jednom od globalnih lidera u primjeni AI-a. 

Ni neke od najvećih svjetskih tech kompanija nisu uspjele izbjeći cyber napade - poput Facebooka, Yahooa, LinkedIna i Twittera - što dokazuje da nijedna kompanija nije u potpunosti imuna, bez obzira na industriju ili veličinu. 

Kako identificirati i spriječiti najčešće vrste cyber napada, kako najnovije tehnologije utječu na razvoj takvih prevara te kako u poslovanju primijeniti pristup Security by Design - sve to saznajte u nadolazećem online događaju Delivered. Prijaviti se možete OVDJE