POGLED U 2023., OČEKIVANJA OD 2024.

Nastavak rasta, ali veliki izazovi su pred nama

Nastavak rasta, ali veliki izazovi su pred nama
Goran Matošević / Tomich Productions

Za Agilcon 2023. bila je godina koju je obilježio rad s velikim klijentima i kompleksnim projektima te razvoj HR aplikacije Gecko. U cijeloj regiji, Agilcon je u 2023. godini implementirao kompleksna omni-channel rješenja koristeći različite Salesforce produkte. Uz to, značajan interes HR zajednice za aplikacijom Gecko rezultirao je u preko 20 novih projekata diljem regije kao i proširenjem funkcionalnosti same aplikacije. Kao i prethodne godine, i u 2023. Agilcon je od Salesforce-a dobio nagradu za najboljeg Salesforce partnera u regiji što je još jedna potvrda našoj posvećenosti i fokusu na Salesforce tehnologiju te priznanje kvalitete Agilconovog stručnog i požrtvovnog tima.

Ključni momenti u 2023. su svakako rad s nekim od najvećih brendova u regiji poput Francka, Merkura, Ericssona.

Kao i prethodnih godina, najveći broj projekata odradili smo na području CRM-a i HRM-a te ugovorili i prve međunarodne klijente u Europi i SAD-u. Posebno nas veseli što smo i ove godine, uz nove projekte i nove klijente, odradili razna unapređenja i nove projekte s našim vjernim, postojećim korisnicima. Ove godine ponovno smo organizirali našu regionalnu Salesforce konferenciju – Adriaticon na kojoj smo okupili velik broj profesionalaca, vlasnika i direktora kompanija iz cijele regije i predstavili najnovije poslovne i tehnološke trendove, inspirativne projekte naših klijenata te kako se Salesforce tehnologija može upotrijebiti za unapređenje poslovanja i kao štit od nepovoljnih tržišnih uvjeta. U 2023. intenzivno smo radili i na edukaciji naših zaposlenih te smo tijekom 2023. značajno povećali broj i vrstu Salesforce certifikacija, posebno na područjima marketinških tehnologija i upravljanja podacima.

2024 bit će izazovna, ali vjerujemo u uspjeh

U 2024. godini očekujemo izazove na tržištu međutim smatramo da zbog jedinstvenog načina na koji Salesforce tehnologija pomaže u poslovanju, to nama otvara brojne poslovne prilike. Cijeli naš tim intenzivno radi na implementaciji rješenja koje se temelje na tehnologiji umjetne inteligencije i sljedeće ćemo godine predstaviti prve UI funkcionalnosti u našoj HR aplikaciji Gecko.

Što se tiče CRM-a očekujemo veću potražnju za rješenjima s područja marketinških tehnologija i u upravljanju korisničkim podacima, prediktivnom analitikom i poslovnim procesima potpomognutima umjetnom inteligencijom.

U najavi već imamo nekoliko značajnijih projekata implementacije Gecko aplikacije, a sljedeće godine ona će doživjeti i vizualno unapređenje kao i novi website.