Aglicon rastao u 2022. godini, a ove očekuje nastavak pozitivnih trendova

Aglicon rastao u 2022. godini, a ove očekuje nastavak pozitivnih trendova

Za Agilcon 2022. bila je godina koju su obilježile poslovne i regionalne ekspanzije i nova tržišta. Početkom godine, otvoren je ured u Beogradu čime smo najavili veći fokus na izgradnju poslovanja u regiji Srbije, Crne Gore i Sjeverne Makedonije.

Povećanjem prisutnosti Agilcona na ključnim tržištima, klijentima donosimo neposredniji odnos i uslugu, a stručnjacima na tržištima rada u regiji mogućnost da izgrade karijeru u uzbudljivom Salesforce okruženju. Agilcon je u 2022. od Salesforce-a dobio nagradu za najboljeg Salesforce partnera u regiji što je još jedna potvrda našoj posvećenosti i fokusu na Salesforce tehnologiju te priznanje kvalitete Agilconovog stručnog i požrtvovnog tima.

Agilcon Grupa u 2022. godini bilježi rast svih poslovnih pokazatelja

Financijski, Agilcon u 2022., u odnosu na 2021. bilježi rast prihoda od 20%, kao i broj zaposlenih. Kao i prethodnih godina, najveći broj projekata odradili smo na području CRM-a i HRM-a te prošli brojku od 30.000 korisnika naše Gecko aplikacije koja je ove godine najbolje ocijenjena HR aplikacija na Salesforce AppStoreu. Posebno nas veseli što smo i ove godine, uz nove projekte i nove klijente, odradili razna unapređenja i nove projekte s našim vjernim, postojećim korisnicima. Ove godine dodatno smo učvrstili suradnju sa Salesforceom, i kao najveći regionalni Salesforce konzulting partner organizirali prvu regionalnu Salesforce konferenciju - Adriaticon na kojoj smo okupili velik broj profesionalaca, vlasnika i direktora kompanija iz cijele regije i predstavili najnovije poslovne i tehnološke trendove, inspirativne projekte naših klijenata te kako se Salesforce tehnologija može upotrijebiti za unapređenje poslovanja i kao štit od nepovoljnih tržišnih uvjeta. U 2022. intenzivno smo radili i na edukaciji naših zaposlenih te smo tijekom 2022 značajno povećali broj i vrstu Salesforce certifikacija, posebno na područjima marketinških tehnologija i upravljanja podacima.

2023 bit će izazovna, ali vjerujemo u uspjeh

U 2023. godini očekujemo izazove na tržištu međutim smatramo da zbog jedinstvenog načina na koji Salesforce tehnologija pomaže u poslovanju, to nama otvara brojne poslovne prilike. Sada, više nego ikad prije, tvrtkama je važna efikasnost, produktivnost i maksimalno se posvećuju korisnicima i njihovim potrebama, a to su sve područja u kojima Salesforce tradicionalno donosi najveću vrijednost.

U 2023. očekujemo veću potražnju za rješenjima s područja marketinških tehnologija i u upravljanju korisničkim podacima, prediktivnom analitikom i poslovnim procesima potpomognutima umjetnom inteligencijom. Nastavit ćemo s dosadašnjom praksom da prvi na regionalna tržišta donosimo inovativne i najnovije tehnologije iz Salesforcea, poput Salesforce Genie platforme čiju prvu implementaciju u regiji očekujemo već u sljedećoj godini.

Značajnije ćemo se posvetiti i prodaji naše Gecko aplikacije na međunarodnom tržištu. Što se tiče Gecko aplikacije, planiramo već početkom godine objaviti novo, redizajnirano i moderno korisničko sučelje, a tijekom godine planiramo i nove funkcionalnosti, posebno unapređenja modula za upravljanje talentima.