ICTbusiness TV: Huawei odgovara na zahtjeve korisnika

ICTbusiness TV: Huawei odgovara na zahtjeve korisnika

Foto: Dražen Tomić, Damir Brkić, Marko Šustić

Kako bismo vam dočarali atmosferu sajma IFA u Berlinu donosimo vam kratki video s velike i jako dobro posjećene konferencije za medije i partnere Huaweija koji ju je iskoristio kako bi pokazao svoj novi pametni telefon Mate S.

U Huaweiju se naravno hvale kako je riječ o pametnom telefonu iznimnog dizajna, koji ima vrlo tanko kućište od svega 2,65 milimetara. Mora se priznati kako nije riječ o debljini cijelog telefona, nego samo njegovih vanjskih rubova.

Mate S ima novu generaciju čitača otiska prsta koja se sada koristi i za slajdanje, na primjer fotografija u galeriji, a služi i za sve one koji obožavaju „sebiće“ i to samo s dodirom na senzor otiska prsta.

Isprobali smo taj novi Mate S koji ima zaslon 5,5 inča s uz 401 ppi, u Full HD rezoluciji uz kontrast je 1,8 milijuna :1. Kako bi ga zaštitili Huawei koristi Gorilla staklo četvrte generacije. Nova Huawei uzdanica ima 13 megapiksela s 4-kolornim RGBW senzorom slike, uz dobru stabilizaciju slike i mogućnost snimanja u uvjetima slabije vidljivosti.

 

 

 

Još iz kategorije

ICTbusiness TV: Upravljanje timovima, komunikacija i virtualne konferencije

ICTbusiness TV: Upravljanje timovima, komunikacija i virtualne konferencije

28.05.2020. komentiraj

Kraj je svibnja, polagani izlazak iz „zaključanosti“ što znači da se stvari polako ali sigurno počinju otvarati, a pred vama je još jedna ICTbusiness TV emisija. U njoj sada donosimo zanimljive razgovore o upravljanju timovima, radu od kuće, softverskim rješenjima iz Hrvatske za velike strane kompanije te kako izvesti virtualnu konferenciju. Sve su to teme koje pokazuju kako se prilagođavamo situaciji.

ICTbusiness TV: Medicina, digitalna transformacija i izvozni poslovi

ICTbusiness TV: Medicina, digitalna transformacija i izvozni poslovi

08.05.2020. komentiraj

Pred vama je još jedna ICTbusiness TV emisija nastala u doba ove krize i donosimo vam vrlo zanimljive teme ponovno u drugačijem formatu jer nema događanja, ljudi drže distancu pa smo mi odlučili da ih dovedemo u naš virtualni studio.

ICTbusiness TV: Informacijska sigurnost, data centri i telekomi

ICTbusiness TV: Informacijska sigurnost, data centri i telekomi

27.04.2020. komentiraj

Pred vama je još jedna ICTbusiness TV emisija nastala tijekom krize u iščekivanju popuštanja mjera i polakog izlaska iz ove zdravstvene krize. Neke od tema nametnule su se same po sebi i to informacijska sigurnost, rast potražnje za uslugama data centara i naravno iznimno velik rast telekomunikacijskog prometa.