Nova TV emisija - ICT na Ti

ICT na Ti: Sport na dlanu

ICT na Ti: Sport na dlanu

Prošla godina za Sofascore je donijela mnoštvo probijanja granica, sjajnih projekata i osjetan rast na ljestivici kvalitete što se tiče našeg proizvoda, ali i tvrtke, ističe Ivan Bešlić suosnivač Sofascora koji je naš novi gost u studijskoj ICT na Ti televizijskoj emisiji.

Pričali smo s njim o prošloj godini, ali i kako je sve uopće krenulo, kako se mijenjalo. Suradnja sa Lukom Modrićem za Sofascore označava početak jedne nove ere - novi logotip, novi naziv, početak kompletnog rebrandinga i još bolji, sveobuhvatniji i kvalitetniji proizvod, pojašnjava Bešlić.

Kako sam ističe, za njih će 2022. godina ostati obilježena i kao godina u kojoj je značajan proboj doživio naš drugi proizvod - Sofascore Editor, aplikacija za upis amaterskih utakmica, liga i igrača od strane čanova sportskih udruženja ili fanova. Upisani podaci se zatim prikazuju na Sofascoreu, gdje se podaci prikazuju uz bok podacima o primjerice Real Madridu ili Luki Modriću.

Trenutno Sofascore tim broji ukupno 200 djelatnika - od toga 180 u Zagrebu i 20 u Argentini, Brazilu, Indoneziji, uz tendenciju rasta na azijsko i afričko tržište u narednoj godini.